fbpx

Bakeribyggfestivalen: Multiverse

Event
Hvor: Rana , Bakeribygget
Når: 12. mars 2022

Gå til arrangement

De to platene til Multiverse («Multiverse» og «Theory of Anything») har mottatt strålende kritikker fra inn- og utland. Jazzanmelder Terje Mosnes (Jazzinorge.no) beskriver Multiverse som «ett av landets for tida aller mest originale, ambisiøse, avanserte og komplette band.» og «en kvintett som på medrivende vis forener kontrollert melodiøsitet med sitrende improvisasjonslyst (…) Hele kvintetten later til å være styrt av én felles hjerne.»

Bandet har en tydelig jazztilnærming til musikken, selv om låtene gjerne lener seg like mye mot klassisk modernisme eller østlige improvisasjonsprinsipper som jazzmodernister som Wayne Shorter og Kenny Wheeler. Musikken framføres med stor improvisatorisk frihet og tett samspill mellom musikanter som på hvert sitt vis har vist seg som sterke representanter for den nordiske jazzen av i dag.

Anders Lønne Grønseth (saksofoner, klarinetter), Hayden Powell (trompet), Espen Berg (piano), Audun Ellingsen (bass), Einar Scheving (trommer).

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.