fbpx
  • Konsert

Bakeribyggfestivalen: Kristian Granheim & Tom Andersen

Event
Hvor: Rana , Bakeribygget
Når: 16. mars 2023

Gå til arrangement

Kl. 19:00 – 20:00

Tom Andersen

Tom Andersen er en gitarist fra Mo i Rana med fortid innen diverse lokale band, og spiller for tiden i bandet EVI. Med innflytelser fra rockeverdenen så vel som forskjellige etniske musikkarter spiller han på en måte som blander sjelen og innlevelsen fra blues og soul, samt tekniske ferdigheter og melodiske krumspring fra progressiv metal og indisk folkemusikk. Selv om han er mest komfortabel med høylytt vreng på gitaren, ser han nå frem til en utfordring med å utfolde seg i en akustisk setting – og på denne måten få utrykke seg på en mer nyansert og tilbakeholdt måte.

 

Kristian Granheim

Kristian Granheim er en nordnorsk artist og låtskriver fra Mo i Rana. Han har lang fartstid som frontfigur i flere regionale band. Nå har han bestemt seg for å gi musikerkarrieren sin fulle oppmerksomhet og setter føttene på scener både lokalt og utenfor sine hjemtrakter. Han tar med seg låter som har blitt til gjennom de 20 siste årene, i tillegg til nytt materiale. Inspirert av alt fra visesang og hardrock, til østlig tradisjonell musikk. Ofte må Kristian grave dypt i eget hode etter tekstmateriale og resultatet er ofte utleverende. Kombinert med en stemme som håndterer hele spekteret fra ømt og sårt til intenst, har Kristian en spesiell evne til å eie publikum. Og ikke gi slipp på dem.

I dag er han frontfigur i bandet EVI, men denne konserten vil bli mer intim siden den er helt akustisk. I denne settingen kommer publikum enda nærmere låtene og tekstene.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.