fbpx

Bakeribyggfestivalen: Kjetil Mulelid

Event
Hvor: Rana , Bakeribygget
Når: 10. mars 2022

Gå til arrangement

Etter å ha turnert store deler av verden og sluppet flere kritikerroste album kom Kjetil Mulelid med sin soloplate «Piano» i 2021. Den blei gitt ut på det prestisjetunge plateselskapet Rune Grammofon. Plateselskapet har sitt rykte med å håndplukke noe av det mest interessante innenfor skandinavisk musikk, og albumet fra Mulelid er det første solo pianoalbumet på deres lovpriste katalog. Musikken er en rekke vakre og harmoniske komposisjoner som Mulelid har skrevet, og som formes med omhu intuitivt gjennom hans improviserende og spontane spillemåte.

Det engelske nettstedet The Free Jazz Collective stiller spørsmål om hvilke nye unge jazzpianister som kan fylle skoene etter Keth Jarrett. I denne forbindelse blir Kjetil Mulelid nevnt som en av disse nye håpene. I omtalen av plata «Piano» avslutter de med følgende; «It’ll be really interesting to follow Kjetil Mulelid’s career, he might become one of the big names in future jazz. Next stop: ECM.»

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.