fbpx
  • Konsert

Bakeribyggfestivalen: Kari Hansen Juvik & Terje Tranaas

Event
Hvor: Rana , Bakeribygget
Når: 16. mars 2023

Gå til arrangement

Kl. 21:00 – 22:00

Nå er det på tide at vi blir snillere og rausere både med oss selv, hverandre og jordkloden! Intet mindre. Den nordnorske forfatterdivaen Astri Hansen Juvik møter trønderrockeren Terje Tranaas på scenen. Vi lover – du har aldri opplevd noe lignende før!

Terje Tranaas har spilt i bl.a D.D.E og Åge Aleksandersens Sambandet og spiller på en lang rekke plateinnspillinger med ulike artister.

Knakende gode livsfilosofiske tekster mikses med musikk komponert, eller spesielt utvalgt, for anledningen. Teksten og musikken er skjør som glass eller brautende og frampå – som livet selv.

 

Brit Randi Pedersen, virksomhetsleder for innbyggertorg og frivillighet i Namsos kommune har følgende beskrivelse:

«Forestillingen «Skjærp dæ» anbefales på det sterkeste. Tekstene er nære og varme, men også skarpe og såre. Astri si framføring er naturlig og svært troverdig. Dette kombinert med passende musikk og nydelige bilder, ga oss næring for flere sanser. Som arrangør og deltaker var jeg stolt og glad for å kunne tilby denne forestillingen i bygda mi, og responsen fra tilhørerne var veldig god!»

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.