fbpx

Bakeribyggfestivalen: Just Friends

Event
Hvor: Rana , Bakeribygget
Når: 11. mars 2022

Gå til arrangement

Just Friends spiller standardlåter og består av godt kjente musikere fra Helgeland og bassisten Oddmund Finseth fra Sortland.

Arvid Martinsen er musikalsk leder for bandet og i tillegg til at han er en fremragende musiker, en av de aller beste norske trombonister. er han også godt kjent i distriktet som særdeles flink til gi nye unge talenter en plass sammen med seg på på scenen.

Både Oddmund Finseth, som i sin tid fikk tilbud om å spille fast i orkesteret til Count Basie (og takket nei!!) og Arvid har fått nordnorsk jazz sin viktigste musikkpris Stubø-prisen. Med i bandet er noen av våre beste jazzmusikere; Lars Erik Drevvatne – piano, Gary Hoffman trompet og flygehorn og Lars Kristian Sjøvold – trommer

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.