fbpx
Damene i Bitchy Big Boobies Bang Band
  • Konsert

Bakeribyggfestivalen – Bitchy Big Boobies Bang Band

Event
Hvor: Rana , Bakeribygget
Når: 29. februar 2020

Gå til arrangement

Bitchy Big Boobies Bang Band er et fargerikt band fra Hemnesberget. De er alle i familie og er søsken, søskenbarn og treogenhalvmenninger (oppgradert til søskenbarn). De elsker De Syngende Husmødre og musikken deres og covrer også musikk av nyere dato. «Få om noen band sprer så mye glede og humor samtidig som tekster og fremføring tas alvorlig og seriøst, rett og slett godt balansert handverk fra dette ganske så unike bandet bestående av 6 jenter fra Hemnesberget» sier Mona Henriksen 4/4 og Bakeribyggfestivalen som ser frem til dag 2 av festivalen, lørdag 29. februar

Som en naturlig del av bandets utvikling har de fått lyst til å lage egne låter, noe de er godt i gang med. «Sjangermessig er de låtene vi lager en god miks av viser og pop. Vi kan nevne høstens slager – Jonny Roy, en kjærlighetshistorie fra tannlegehjørnet på Hemnesberget! Vi gleder oss til å presentere nye låter til publikum» sier bandet.

I mellom låtene byr de på masse god (og ikke fullt så god) humor. «Bitchy Big Boobies Bang Band er vår «syklubb» og vi har etter hvert opplevd mye artig ilag, og disse historiene deler vi gjerne med de som vil høre på. Vi får ofte høre fra publikum at det ser ut som at vi har det artig både på og av scenen, og det stemmer godt med vår filosofi: Så lenge vi e ilag! Vi har et mål om å spre litt glede når vi får komme ut å spille for andre» avslutter bandet.

Billetter

BBBBB består av:

Trine Lise Bang – Vokal og ukulele

Trine Bang Skreslett – Vokal, gitar og trekkspill

Lise Bang Nilsen – Vokal og gitar

Katrine Bang Sjåvik – Vokal og bass

Anne Bang Smalsundmo -Vokal og baryton

Grete Bang – Vokal og banjo

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.