fbpx
  • Konsert

Bakeribyggfestivalen: Amanda Ginsburg

Event
Hvor: Rana , Bakeribygget
Når: 18. mars 2023

Gå til arrangement

Kl. 19:00 – 20:00

Klassisk jazz med moderne snert. Denne konserten gjør deg lett i steget! Svensk jazz har kapret norske hjerter i mer enn 50 år, og særlig er det vokalistene vi faller for. Vel, nå har vi forelsket oss igjen!

Den svenske vokalisten og komponisten Amanda Ginsburg har på få år tatt publikum med storm, og var en av de virkelig store konsertopplevelsene under årets Hemnesjazz.

Om Amanda Ginsburg

I hjemlandet er hun en skatt som både synger på «Skansen» og små jazzklubber. Ginsburg vant den svenske Spellemann, Grammisprisen, for både sitt debutalbum «Jag har funderat på en sak» i 2018, og for oppfølgeren «I det lilla händer det mesta» i 2020.

Musikken hennes ligger godt forankret i svensk jazztradisjon, og fortsetter i fotsporene som Monica Zetterlund trådte opp på 60-tallet og som eksempelvis Lisa Ekdahl og Bo Kaspers Orkester fornyet interessen for på 90-tallet, der jazz, folkemusikk, vise og pop-elementer elegant smeltes sammen. Amanda Ginsburg tar med musikken til vår tid med fine og underfundige tekster.

På sin turné i Nord-Norge reiser hun med sin kvartett bestående av et fantastisk knippe svenske jazzmusikere og vi kan love dere en høytidsstund med musikk som vil leve lenge i hjertet.

Medvirkende:

  • Amanda Ginsburg – vokal
  • Filip Ekestubbe – piano
  • Anders Fjelsted – kontrabass
  • Snorre Kirk – trommer

Produsert av Nordnorsk Jazzsenter.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.