fbpx
Jill og Alex
  • Konsert

Bakeribyggfestivalen 2020 – Jill Larsdotter & Alex Cornelius Sørensen

Event
Hvor: Rana , Bakeribygget
Når: 29. februar 2020

Gå til arrangement

«Nære innpå» Jill Larsdotter & Alex Cornelius Sørensen

På sin vei som mennesker og artister, har Jill og Alex møtt mange som på en eller annen måte har en vanskelig hverdag. I disse møtene har de selv brukt tekster som har hatt betydning både for dem selv og for publikum. Hvordan har de to, og menneskene de har møtt, blitt inspirert av tekster som omhandler tro, håp og kjærlighet, glede og sorg? Hvilke tekster opplever de at spiller en rolle i sitt eget og andres liv? Dette er noe av det Jill & Alex skal by sitt publikum på under årets Bakeribyggfestival.

Norske, svenske og engelske tekster med deres egne og musikernes personlige tilnærming og tolking. For første gang skal Jill og Alex jobbe sammen og gjøre en intim konsert, der de både synger hver for seg og sammen. De har fått med seg tre dyktig og erfarne musikere; Christo Stangnes – bass, Thomas Langvann – klaviatur og Lars Kristian Sjøvold – trommer.

Jill og Alex avslutter årets Bakeribyggfestival lørdag 29. februar. Et nytt samarbeid med tekster som du kanskje har hørt før, men tolket i en ny drakt og satt inn i en sammenheng som fører deg «Nære innpå».

«Vi tror «Nære innpå» blir en fin og meningsfull avslutning på en scene og i et hus – Bakeribygget – som mange etter hvert har fått et nært forhold til. En institusjon som absolutt svarer til sitt motto «Ingen kan alt – alle kan noe»», sier Mona Henriksen fra 4/4 og Bakeribyggfestivalen.

Bakeribyggfestivalen 2020 arrangeres 28.-29. februar.
Festivalen er et samarbeid mellom 4/4 Forum for Takt og Tone og Bakeribygget.

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.