fbpx

Bakeribygg-festivalen: Unge Musikere Helgeland

Event
Hvor: Rana , Bakeribygget
Når: 18. mars 2023

Gå til arrangement

Kl. 14:00 – 16:00

Unge musikktalenter fra Helgeland inntar scenen under Bakeribyggfestivalen 2023. Scenen skal dyrke musikken og talentet, underholde, berøre og engasjere, og gi rom for utvikling.

 

Ta vel imot og få en sniktitt på fremtidens profesjonelle musikere:

 

Lisbeth Buskli

Lisbeth Buskli (15) inntar scenen med sang og band hvor hun skal fremføre to sanger. Musikkinteressen har hun hatt så lenge hun kan huske, og musikkarrieren fikk en ekstra boost da hun i 2. klasse begynte i kor frem til hun begynte å synge solo.
Buskli har sangerfaring med både Solveig Anita Bygdåsmo, Tor Petter Aanes, Arvid Martinsen og fra Hemnes kulturskole. Å synge er det beste hun vet.

Kimmie-Larine Bredesen

Kimmie-Larine Bredesen (14) skal fremføre to sanger med band.Bredesen er fra Mo i Rana og elsker å synge. Hun har vært aktiv til sangpedagog, sunget solo på ulike konserter, deltatt på komponeringskurs og venter faktisk på å få satt melodi på egenkomponert låt.Musikken og dansen lar henne få utløp for følelser og fri kreativitet.

Ellinor Høgden

Ellinor Høgden (16) har holdt på med musikk siden hun var liten og uttrykker seg gjennom pianoet. Hun elsker å spille ekstra krevende stykker, og kjenne på mestringsfølelsen når hun får det til. Dette ser hun frem til å få vise under Bakeribyggfestivalen. Høgden er fra Mo i Rana og skal spille det 4-hendige pianoensembleet «Badinerie» av Johann Sebastian Bach sammen med
Marcus Sakarias Lande-Thomassen (14).

Lande-Thomassen

Lande-Thomassen har spilt piano, cello og kirkeorgel i tre år. Han er veldig interessert i musikk og hans store forbilde er Leif-Ove Andsnes. Favorittkomponisten hans heter Franz Liszt. Når han ikke spiller musikk går han i 9. klasse ved Storforshei barne- og ungdomsskole, spiller sjakk og er sammen med venner.

Angelika Kråkstad

Angelika Kråkstad (15) skal synge to sanger med band. Kråkstad er fra vakre Hemnesberget hvor hun foruten for å synge, bruker fritiden på skolearbeid, trening og hennes to hunder. Hun har sunget siden hun lærte seg å snakke, og etter et opphold fra Kulturskolen, ser hun igjen frem til å stå på scenen.

Andreas Målvatn

Andreas Målvatn (18) skal synge to sanger og spille gitar med band. Målvatn kommer fra Korgen og går musikklinja på videregående skole.
Han begynte å spille da han var bare 10 år, og skjønte allerede i ung alder at det var musikk han skulle holde på med.

Ella Mindrum

Ella Mindrum (14) skal synge to sanger med band. Hun har siden ung alder vært veldig interessert i sang, og musikken er en viktig del av livet hennes. Mindrum bor på Lovund og ønsker å kunne jobbe med musikk i fremtiden.

 

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.