fbpx
  • Konferanse

Bærekraftkonferansen | Go Green Go Arctic

Event
Hvor: Rana , Scandic Meyergården
Når: 22. april 2020

Gå til arrangement

22.-23. april 2020 arrangeres «Go Green – Go Arctic» – Bærekraftkonferansen på Helgeland!

Vi skal sette fokus på vår tids viktigste utfordring. Hva vil klimaendringene bety for den arktiske delen av verden, og hva kan vi gjøre for å bidra til en mer bærekraftig fremtid?

Vil du høre om nye, innovative løsninger som kan gjøre din bedrift grønnere og smartere? Mer informasjon og et spennende program sendes ut om ikke lenge.

Konferansen er et samarbeid mellom Helgeland Reiseliv, Kystinkubatoren og Kunnskapsparken Helgeland (ACT). Vår hovedsamarbeidspartner er Sparebank1 Nord Norge.

I tillegg samarbeider vi med leverandørutviklingsprogrammet N2 i regi av Nordland-, Troms-, og Finnmark fylkeskommune, Sametinget, Innovasjon Norge og Forskningsrådet.

 

Nettside

Påmelding

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.