fbpx
  • Teater / Stand-up / Forestilling

BAdesKen show

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 5. juni 2021

Gå til arrangement

Dører: 18:00
Showstart: 19:00
Aldersgrense: 20 år.
Bar med alle rettigheter holder åpent før og etter konsert.
Vi ivaretar smittevern og oppfordrer også alle til å vise hensyn, holde avstand og vaske hendene. Det er bord og bordservering på denne konserten.
Ken André Ottesen er en serøst artig kar fra Toten. I dag er han kanskje mest kjent som BAdesKen, instagramkontoen med mer enn 260.000 følgere og 1.200.000 daglige visninger. Her driver han kjærlig harselas med landets lokalaviser. BAdesKen har resultert i fire bokutgivelser, som så langt har et samlet opplag på mer enn 25.000 bøker.

Ken André er også en sylskarp satiriker og humorist; han er hjernen bak Vredens Gnag og har bidratt som tekstforfatter til en rekke humorshow på scene, radio og TV, som for eksempel Nytt på nytt.

I 2019 var han også å se på scenen i juleshowet Kjempebra Julegalla, et juleshow som spilte for fulle hus rundt på Østlandet, sammen med artister fra bl.a. Norges største sommershow Urbane Totninger.

Til daglig har Ken André ansvaret for å lage Norges største og beste avis VG. Han har vunnet tresifret antall priser innen journalistikk, blant annet årets forside i Norge tre ganger, og kurser norske redaktører i etikk.
Ken André er en multikunstner i landskapet journalistikk, kommunikasjon, humor, satire og sosiale medier. Hans unike kompetanse og sammensatte erfaring gjør han svært ettertraktet.

SMITTEVERN:
Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. Vi har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.