fbpx
Konsert
  • Konsert

Backstreet Girls

Event
Hvor: Rana , Nordland Teater, Teaterkafeen
Når: 20. mars 2020

Gå til arrangement

Backstreet Girls har ikke akkurat levd et normalt A4-liv siden starten i 1984, noe alle som har sett dokumentarfilmen Tilbake til Muotathal vet det meste om. Derfor er det kanskje på sin plass at de har kalt sitt nye album «Normal is Dangerous» inneholdende 12 nye rockere (No ballads!!).

Innspillingen ble i hovedsak gjort på en intens uke med produsent Stamos Koliousis. Kombinasjonen BSG/Stamos har sammen skapt en moderne, åpent rocksound basert på et knippe Petter Baarli-riff av beste merke, og vi våger å påstå at resultatet er blitt bandets beste album på svært lenge. Backstreet Girls live er Bjørn Müller på vokal, Petter Baarli på gitar, den nye trommisen Frank Albin Tostrup samt Gaute Vaag på bass.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.