fbpx
Artighet Varer Lengst - Kveli/Rånes/Bremseth Show
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Artighet varer lengst: Kveli/Rånes/Bremseth Show

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus
Når: 4. oktober 2022

Gå til arrangement

Nytt show fra Kveli Rånes Bremseth. Humorgruppa Kveli Rånes Bremseth kan 2022 feire at det har gått ti år siden de hadde premiere på sitt første show. Siden den gang har de produsert og framført fem humormusikalske show som de har reist rundt med i store deler av landet. Nå er de igjen på veien, denne gang med den etterlengtede jubileumsforestillingen «Artighet varer lengst». Selv om både Lein og Brein ligger litt utenfor allfarvei, så har vindmøllediskusjonen nådd bygdene, det samme har falske nyheter, lokalmatproduksjon og turistsatsing. Som plakatbildet antyder ligger det an til enda mer nabokrangel, vanvittige investeringer, nye og gamle humorfigurer og spesialskrevet musikk med trøkk i. Litt nostalgi blir det også plass til gjennom melodier og bilder. Kveli Rånes Bremseth sitt humorunivers er kjent og kjært for mange både gjennom sine sceneshow, men også gjennom strømmekanaler og deres samarbeid med Trønder-TV. I jubileumsåret trykker de på alle knapper for å nå ut til et enda større publikum. Har du ikke opplevd dem i levende live? Nå har du sjansen! Forestillingen varer ca 90 minutter, uten pause.

Sted: Mosjøen Kulturhus

Dato: 4. oktober

Tid: 19.00

 

Gå til arrangementet 

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.