fbpx
  • Festival
  • Konsert

Arild Andersen Kvartett

Event
Hvor: Hemnes , Jernvaren Hemnesberget
Når: 23. februar 2020

Gå til arrangement

Bassnestor Arild Andersen har gitt ut 22 album i eget navn på ECM. Allerede i 1967 spilte han med Jan Garbarek, Terje Rypdal og Jon Christensen, og etterhvert med internasjonale storheter som Sonny Rollins Chick Corea, Dexter Gordon og George Russell.

Marius Neset har gjort kometkarriere som saksofonist og komponist, med verk for store ensembler som London Sinfonietta, Bergen Filharmoniske Orkester og KORK. Helge Lien er en internasjonalt anerkjent pianist som har gitt ut ni album med egen trio og deltok nylig i EST Symphony-prosjektet. Trommeslager Håkon Mjåset Johansen er kjent fra blant annet Trondheim Jazzorkester og Come Shine, og har spilt med en lang rekke norske og internasjonale musikere.

Arild Andersen – bass
Marius Neset – saksofon
Helge Lien – piano
Håkon Mjåset Johansen – trommer

Billettpris medlemmer kr 150,-
Billettpris ikke-medlemmer kr 200,-
Ungdom mellom 15 og 25 år gratis

Konserten er støttet av Kulturfondet

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.