fbpx
Reklameplakat konsert Anna Kajander

Anna Kajander @ RAUS Bryggeri & Prøverom

Event

Med impulser fra Buenos Aires, København, Oslo og Lofoten har Anna Kajander allerede erobret mange musikkelskeres hjerter med sine vakre låter. Debutplaten Mandag ble sluppet i februar 2020, og har akkompagnert mange gjennom to stillesittende år. Albumet, med låter som Sabla Fin, Mandag og Forsiktig, har blitt plukket opp av flere musikkelskende anmeldere med lovord om en lysende karriere for den nordnorske sangeren. Anna blir rost for sin jordnære sjarm, intime låtskriving og ikke minst sin kraftfulle stemme.

I kjølvannet av Mandag har Anna Kajander brukt mye tid på å skrive ny musikk og å dykke inn i produsentrollen. Resultatet av dette arbeidet tar Anna med seg til hjemtraktene i høst der hun fremfører en blanding av nye og gamle låter.

  • Dato: 5. oktober 2022
  • Sted: Raus Bryggeri & Prøverom, Nesna

Arrangement av: Anna Kajander, Ugreit og Raus Bryggeri & Prøverom

Les mer her 

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.