fbpx
  • Barnevennlig
  • Gratis
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Andre Boller – Gïele Luvlede, Stemmer fra øst

Event
Hvor: Rana , Nordland teater
Når: 8. oktober 2022

Gå til arrangement

Sol og måne endrer himmelen fra natt til dag, og under denne himmelen ligger to ytterpunkter av Sápmi som nå skal møtes i dyrenes rike. Med døgnets skifte vekkes de ulike dyreskikkelsene til liv gjennom sørsamisk joik, østsamisk dans og levende bilder.

Milevis unna hverandre, men kanskje ikke så ulike som vi tror? Gïele Luvlede – Stemme fra øst, tar oss i møte med samene på Kola- halvøya og deres unike dansetradisjoner. Gjennom dans puster de liv og skikkelse til dyret og vi kommer de i møte med sørsamiske dyrejoiker. Kanskje ligger vi da nærmere hverandre enn vi tror?

Gïele Luvlede er en interaktiv forestilling som inviterer barna med inn i denne verdenen. Sammen utforsker vi de ulike dyrene, og skaper en opplevelse i dyrenes rike. Velkommen til en dyrisk opplevelse!

 

Sted: Nordland Teater, Mo i Rana

Dato: 8. oktober

Tid: kl. 19.00

 

Gå til arrangementet 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.