fbpx
  • Teater / Stand-up / Forestilling

Alt jeg vet om sex – teater

Event
Hvor: Vega , Folkets Hus Vega
Når: 18. juli 2022

Gå til arrangement

En reise gjennom gjenkjennelse, kjærlighet, humor og melankoli. Hva skjer når en mann følger begjæret helt uten å tenke? Hvordan skal han takle det som skjer uten å kunne beskrive det? Hvordan går det an å lære seg å snakke om sex eller å kysse noen uten å svime av?
I denne forestillingen ler og gråter vi av feilgrep, dårlig kommunikasjon, feike orgasmer og grenseløs utfoldelse. Du kan bare lene deg tilbake og bli med på reisen.
Tormod Fuglestad liker å lage komplekse forestillinger om kjærlighet og kommunikasjon, enten det er hentet fra eget liv, venners fortrolige samtaler eller gamle katolske myter. Han leker med fortellerformatet, gjerne ispedd trekk fra standup, musikk og improvisasjon.

Av og med: Tormod Fuglestad
Regi: Cecilie Lundsholt
Referansefoto: Kristin Aafløy Opdan
Illustrasjon: Vilde Espenes

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.