fbpx
Drillo og Scheie
  • Sosialt
  • Trening / Sport

Alt for Norge! Fotballprat og quiz med Drillo og Scheie

Event
Hvor: Rana , Kulturhuset Mo
Når: 20. mars 2020

Gå til arrangement

Drillo og Scheie kommer til Kulturhuset Mo med konseptet ”Alt for Norge!”. Det blir en uforglemmelig kveld med fotballprat og fotballquiz med to av landets største sportsprofiler.

Drillo ledet landslaget i storhetstiden til norsk fotball, den gang Norge var rangert som nr. 2 (!) på FIFA-rankingen og slo selveste Brasil i VM i 1998. Han er også viden kjent for sine geografikunnskaper.

Arne Scheie er et ikon fra NRK-sporten, og er kjent for sine dybdekunnskaper innen fotball, skihopp og andre idretter. Hver for seg er disse gutta en opplevelse, men sammen er de dynamitt av kunnskap, opplevelser og gode historier! Levende legender rett og slett.

Gutta har selv plukket ut sine favorittspørsmål innen fotball, øvrig sport og geografi. Her vil det være både enkle og vanskelige spørsmål, men i tillegg har de krydret det hele med det lille ekstra som gjør at dette blir en morsom opplevelse!

Kulturhuset Mo jobber mot en todelt kveld der det blir fotballprat med inviterte, lokale gjester i del 1 og quiz i del 2.

20 års aldersgrense.
Bar med alle rettigheter.
Dørene åpner 20:00

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.