fbpx
Reklameplakat Riff Raff Ruff
  • Konsert

Afterski | Blåvegenløpet 2020

Event
Hvor: Rana , Scandic Meyergården
Når: 4. april 2020

Gå til arrangement

Det er snart duket for en av de største happeningene på Helgeland i 2020, nemlig Blåvegenløpet! Blåvegenløpet er klar for å skape folkefest for publikum, deltakere og samarbeidspartnere for 42. gang med Nord-Norges største turrenn. Alt skjer lørdag 4. april.

Hva passer vel bedre enn å avslutte Blåvegen-lørdagen med en afterski? Alle interesserte er invitert til afterski i Meyergården Spektrum – lørdag 4. april fra kl. 22.00. Det legendariske og kanskje mest populære afterski-bandet i Hemavan Riff raff Ruff vil sette stemningen på topp med kjente klassikere som garantert vil få rockefoten i gang. Du har med andre ord god grunn til å utsette alle andre gjøremål til søndag, sier hotellsjefen.

Arrangementet er offisielt etterfest for deltakere og samarbeidspartnere. Meyergården legger ut et begrenset antall billetter for salg til publikum.

Aldersgrense 20 år.

Billetter

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.