fbpx
Tekopper i piano
  • Konsert
  • Mat & drikke
  • Sosialt

Afternoon Tea

Event
Hvor: Rana , The Lounge
Når: 6. juni 2020

Gå til arrangement

6. juni inviteres det til Afternoon Tea i Park 22. Kafeen The Lounge står for serveringen og fra det ærverdige klaveret skal det sveve klassiske, britiske toner. Tradisjonen tro serveres maten på klassiske treetasjers fat i Galleriet i andre etasje i Park 22. Her er både te og kaffe, bobler og smaksopplevelser.

Klaveret tas hånd om av Sissel Brean.
Pris per person er kr. 380,-. Her inngår tre etasjes klassisk matfat med ulike retter, kaffe og te. Kjøp av bobler vil komme i tillegg.

Vår Afternoon Tea skal som enhver Afternoon Tea med respekt for seg selv kjennetegnes av særegen atmosfære, høyt servicenivå, gode smaker og mye hyggelighet, fra kl. 15:00 til 18:00.

Vi har fire plasser på hvert bord og det er bindende bord-reservasjon. På grunn av avstands og hygienekrav er det lagt opp til 40 plasser denne gang. Vi er spent på mottakelsen og håper at dette kan bli et månedlig høydepunkt i sentrum. Neste sommer er målet å ha Afternoon Tea hver helg for også å være et tilbud til turistene som kommer til byen.

Innslag av lokalt i mye av det vi gjør er en del av vår strategi, også her. Vi har vært litt misunnelig på Palmehaven i Trondheim, Theatercafeen i Oslo og ikke minst alle de koselige stedene i London som er kjente for sine Afternoon Tea’s. Vi synes metropolen Mo i Rana også bør bli kjent for sin, med lokal vri.

Helt ut av det blå er det ikke. Mo i Rana har historisk sett enkelte britiske forbindelser. Her kan nevne Dunderland Ore Company etablert i London i 1902 som skapte stor tilflytting til Rana, skaperen av 25årsjubileanten Havmannen er britiske Antony Gormley og Rana eksporterte i sin tid også mye ryper til England. I dag er Evry et av Rana-selskapene som har flere engelske kunder, og Celsa både kjøper og selger fra søsterselskapet Celsa UK i Cardiff.

Afternoon Tea kan være en fin gave (Vi har gavekort). Det er litt hverdagsluksus dette, som man kan unne seg selv og andre. Dessuten handler Afternoon Tea mye om samtale og hygge, praten skal gå lett og uanstrengt rundt bordene. Målet er at du vil gjenta ”seremonien” og komme tilbake. Skjer det har vi lyktes. Konseptet kan også kjøpes som lukket arrangement for bedrifter, og det kan gjøre seminarer og møter mer morsomme og spesielle.

Her blir folk tatt i mot i døra og ført til bordet, det er fokus på smak og tradisjon. Selvsagt er det delikate (fingerformede) sandwicher, hjemmebakte scones og kaker og friske frukter servert på klassiske treetasjers fat. Den gammeldagse trivelige stemningen sikrer vi med serviser fra Askeladden og egne skap hjemme, og friske blomster levert av lokale blomsterforhandlere. Eller kanskje villblomster og blomster fra egne hager når sesongen tillater det.

Vi får ganske enkelt si: Welcome, you’re in for a treat.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.