fbpx
Et bord fylt med kaker, søtt og tea
  • Mat & drikke
  • Sosialt

Afternoon Tea

Event
Hvor: Rana , Park 22
Når: 3. oktober 2020

Gå til arrangement

Park 22 inviterer til Afternoon Tea. Kafeen The Lounge står for serveringen og fra det ærverdige klaveret skal det sveve klassiske, britiske toner. Deilig traktering på klassiske treetasjers fat i Galleriet i andre etasje i Park 22. Her er både te og kaffe, bobler og smaksopplevelser – og servitørene gir fortløpende påfyll av te og kaffe.

Pris per person er kr. 380,- Bordet er sikret og reservert når du har gjort opp i kafeen i forkant. Har du spørsmål rundt betaling, så ta kontakt i innboks.
I prisen inngår tre etasjes klassisk matfat med ulike retter, så mye du ønsker av kaffe og te. Kjøp av bobler eller vin vil komme i tillegg.

Deres Afternoon Tea skal som enhver Afternoon Tea med respekt for seg selv kjennetegnes av særegen atmosfære, høyt servicenivå, gode smaker og mye hyggelighet, fra kl. 15:00 til 18:00.

De har fire plasser på hvert bord og det er bindende bord-reservasjon. Bordet gjøres opp for i forkant.

På grunn av avstands og hygienekrav er det lagt opp til 40 plasser.

 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.