fbpx
  • Trening / Sport

Adventsyoga med Camilla på Yogalåven

Event
Hvor: Dønna , Yogaloven Dønna
Når: 18. desember 2022

Gå til arrangement

Velkomen til Adventsyoga med Camilla på vakre Yogalåven, Dønna!

Adventstida er gjerne ei tid hvor vi er travle, hvor hodet er fullt og to-do-listene er lange. Kom til yogalåven 18. desember før jul for en pause hvor du kan løse opp i førjulsstress og spenninger, og hente deg inn – en stund kun for deg selv.

I år som i fjor vil Camilla vil guide deg gjennom en yogaklasse, en stund med myk yoga, pusteøvelser som roer og gir overskudd, og deilig, restituerende avspenning. Det er lagt til rette for at du virkelig skal finne hvilkepuls, indre ro og den gode adventsstemninga.

Kom som du er – ingen yogaerfaring nødvendig, yogaen er tilpassa både nye og erfarne yogis. Vi avslutter med en koselig stund med gløgg, kaffe og julesnop etter yogaen (inkludert).

Ønsker du BADSTU etter yogaklassen for en ekstra herlig førjuls-boost? Etter yogaen rusler de som vil ned til badstua. Camilla anbefaler også et bad i havet!

Pris: kr 300,- (350,- inkl badstu). For å sikre din plass, Vipps beløp til 776762, merk Adventsyoga Yogalåven.

Ta med: Behagelig tøy, et ekstra par sokker. Egen yogamatte, to pledd, pute – og øyepute og bolster om du har – og evt. anna utstyr du ønsker å ta med. Vi har også utstyr til låns. Badetøy og håndduk om du skal i badstua.

Sted: Yogalåven på Åker, Dønna
Dato: Søndag, 18. desember
Tid: kl. 11 – 12.30

 

Gå til arrangementet 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.