fbpx
  • Konsert

9 Grader Nord

Event
Hvor: Vega , Moen Sanddyner, Vega
Når: 24. juli 2021

Gå til arrangement

Bli med på «ørken»-konsert med 9 Grader Nord, midt på Vega!
9 Grader Nord for ekvator finner vi byen Jaffna på Sri Lanka, hvor halvparten av medlemmene i bandet stammer fra. Kvartetten bestående av søstrene Mira og Dipha Thiruchelvam, Jakob Sønnesyn og Jakob Sisselson Hamre byr på en blanding av en rekke ulike sjangre, som baila, flamenco, jazz og karnatisk musikk.
Midt inne på øya Vega finner vi Moen sanddyner – en liten ”ørken” med aktive sanddyner og flyvesand. I dette sjeldne ørkenlandskapet vil 9 Grader Nord, med instrumenter som bambusfløyte og cajon, ta oss med på en musikalsk reise nærmere instinktene. Ifølge bandet selv er deres visjon å utfordre publikums musikalske kosthold ved å servere fremmede toner! Det ser vi frem til!
De har trollbundet publikum på festivaler og konserter over hele landet. Bandet ble tildelt Subjektprisen for Årets Artist i 2019 og platedebuten «Jaffna» fra samme år, gikk rett hjem hos både fans og anmeldere:
«… ei energibombe av en debut» – Dagbladet
«… full av ekstase og intensitet» – Bergens Tidende
«… en av årets mest spennende utgivelser.» – Dagsavisen
Før konserten kan de som ønsker delta i guidet tur inn til konsertstedet med innlagt foredrag om den unike naturtypen og geologien i området og steinalderhistorien som vi ser spor av på veien inn til konsertstedet.
—-

Billetter kjøpes her!
Konsertstart: 18.00
Oppmøte for guidet tur: 17.00, (Parkering nedenfor heishuset)

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.