fbpx
Stearinlystrioen
  • Konsert

4. juledag – Stearinlystrioen m/band

Event
Hvor: Brønnøy , Kred
Når: 28. desember 2019

Gå til arrangement

4. Juledag tar Stearinlystrioen med seg sitt favorittband og kommer til Kred!

Stearinlystrioen er en akustisk pop-trio fra Brønnøysund. Med sine akustiske instrumenter og deres harmoniske vokaler har de fylt mange musikkglade hjerter med glede og begeistring opp gjennom årene. Siden oppstarten for 9 år siden har gutta rukket og bli ganske så samspilte, noe som gjenspeiles på scenen i form av enorm spilleglede, mye humor og ikke minst flott sang. I sommer gikk også Stearinlystrioen helt til topps i sang-konkurransen «Take The Stage» som ble arrangert på ærverdige The Scotsman i Oslo.

Stearinlystrioen lager sine egne tolkninger av kjente artister som Michael Jackson, Coldplay, Needtobreathe, Toto, Kygo, Matoma og mange fler. Stemning er hoved-stikkordet når Stearinlystrioen spiller konserter.
Og nå blir det jammen stemning!

Er dere klare for en skikkelig MTV-unplugged fest i romjula? 4. juledag fyller stearinlystrioen opp bandbussen og kommer med forsterket mannskap til kredscenen! Fullt band, alle der for å gi dere en helt unik opplevelse av kjente poplåter fra tidlig 80-tallet og fram til i dag.

Stearinlystrioen m/band – består av:
Steffen Franco Hollup – Piano/vokal
Vegard Benjaminsen – Gitar/vokal
Thomas Iversen – Gitar/perk/vokal
Ole Bjørn Nygård Berg – Gitar
Einar Bastesen – Bass
Torstein Nilsen Nedrelid – Trommer

Bli med på årets siste konsert med Stearinlystrioen på Kred 4.juledag

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.