fbpx
Drunken Sailors
  • Konsert

The Drunken Sailors: 10 år

Event
Hvor: Vefsn , Mosjøen Kulturhus
Når: 23. september 2022

Gå til arrangement

The Drunken Sailors så dagens lys i en havnekneipe i Mosjøen i 2012. Den gang var bandet en trio, men etter hvert som bandets rykte som pålitelig festmusikkleverandør har spredd seg har nytt mannskap kommet til. I dag teller orkesteret ni musikalske sjøulker, erfarne og sjøvante musikere av begge kjønn. De har blant annet spilt på Rootsfestivalen i Brønnøysund i fire år på rad, de har herjet Sjyen på Nesna to ganger. De har livet opp Sjarkenfestivalen på Dønna, de har lagd leven i Sandnessjøen både på Havna på Kaia og på Sjømatfestivalen. De har utallige ganger skapt stemning på Fru Haugans. Under Festspillene Helgeland har de begått flere storslåtte tokt med gjesteartister som Vinni og KontraKristian. Som om ikke det var nok har bandet også hatt vellykkede tok i det store utlandet. I 2019 satte de kursen mot Serbia for å spille på Serbia World Music Festival i Vefsn kommunes vennskapsby Gornji Milanovac.

Den 23. september ankrer piratene opp i Mosjøen Kulturhus med fullt mannskap når ti år på det musikalske storhavet skal markeres med en forrykende jubileumskonsert. Kanskje dukker også opp en og annen gjestepirat. Kast loss, sett seil, heis piratflagget, sving seidelen og bli med på feiringa!

The Drunken Sailors er: Markus Løkjell (vokal, gitar, munnspill), Stig Baadstø Nilsen (vokal, gitar), Emilie Victoria Hughes (fiolin), Holger Chr. Sjåvik (vokal, diverse strenger), Nadia Bjørkheim (vokal), Sigurd Tverrå (el.gitar), Odd Arne Eiterjord (bass), Rune Valle (trommer), Jim Ove Lund (trekkspill) og Amalie Kummernes (kor).

Sted: Mosjøen Kulturhus, hovedsalen
Dato: 23. september
Tid: kl. 19.00

Gå til arrangementet 

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.