fbpx
  • Konsert

Skage @ Hemnesjazz 22

Event
Hvor: Hemnes , Hemnesberget
Når: 5. august 2022

Gå til arrangement

Gitarist Arne Skage er en veteran innen blues-, roots-, og americana-miljøet i Norge. Som musiker fra (Rita & Frank) Eriksens storhetstid til over 30 år som blueskonge-pianist Reidar Larsens høyre hånd, har Skages distinkte slidegitar vært å høre på hits og scener siden 1990.

Skage har i forskjellige prosjekter samarbeidet med en rekke internasjonale toppmusikere opp gjennom årene; navn som Roy Rogers, George Porter Jr, Doug Belote, John Papa Gros, John Mooney, Terence Higgins, Johnny Vidacovich, Cyril Neville for å nevne noen. de senere årene har han vært produsent for blant annet spellemannsvinner Daniel Eriksens “Barefoot amongst scarecrows” (2020) og spellemannsnominerte Joe Rusi “Who I am” (2015)

I februar 2021 kom solodebuten etter å ha medvirket på over 70 plateproduksjoner for andre artister. Platen har fått gode kritikker i inn- og utland med femmere i f.eks. Stavanger Aftenblad, Nettavisen og Bluesnews. Dagbladets Øyvind Rønning hadde platen på sin topp 20 liste over 2021s beste utgivelser.
Bluesblast Magazine (US) og Blues in the South Magazine (UK) var også raus med superlativene.
Anmeldelser: Blog

Bandet han har med til Hemnesjazz består av Stein Inge Brækhus på Trommer , Atle Rakvåg på Bass og Roald Østhus på Keyboards og kor..
Repertoaret er basert rundt eget materiale fra solodebut-platen “Procrastination Blues”, samt en god dose med New Orleans-gullkorn fra Allen Toussaint, Earl King, Baby Dodds, ispedd litt Taj Mahal og Little Feat. Trommeslager På platen Terence Higgins fra the dirty dozen brassband kategoriserte musikken som New orleans streetbeat og Swampfunk.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.