fbpx
  • Konsert

20 år – Jubileumsparty

Event
Hvor: Rana , Nordland Teater
Når: 29. desember 2021

Gå til arrangement

4/4 Forum for takt og tone inviterer til jubileumsparty 5. juledag på Nordland Teater.

Vi har eksistert i 20 år. Vi blei etablert som arrrangør av klubbkonserter i 2001. Vi etablerte Smeltedigelen Musikkfestival i 2005. Bakeribyggfestivalen i 2009. På 20 år har vi hatt besøk av tusenvis av musikere, arrangert hundrevis av konserter og hatt ca 100 000 publikummere. Det er på tide at vi feirer sammen med gjester, flotte samarbeidspartnere og vårt fantastiske publikum.

Dørene åpner kl 18.00 – Åpning/konsertstart 19.00 på Hovedscenen.

Teaterkafeen blir vrimleområde og plassen for gode og dype eller mindre dype samtaler over et glass utover kvelden. Det er jo jul og folk skal få god tid til å snakke sammen.

Vi har fått til et flott samarbeide med Nasjonalbiblioteket som nå digitaliserer det vi har samlet av plakater i disse 20 årene. Vi leiter også frem historiske artikler og bilder om oss sjøl, artister og publikum, som skal rulle og gå på skjermer.
BlackBox og Hovedscenen er scenene for konserter.

 

2 unge talenter, Ellinor Drevvatne (13 år, fiolin og vokal) og Astrid Aarthun (15 år, saksofon). Begge fra Mo i Rana får publikum møte på jubileumspartyet. Dette er den nye «vinen» som har talent og potensiale til å bli hvor gode som helst. Ellinor får vi møte sammen med sin far, pianisten Lars Erik Drevvatne.

 

Sigrid Brennhaug har vært og er en markert vokalist. Hun er en av de beste og mest anerkjente vokalistene i Nord-Norge. Hun har sin egen signatur. Du kan høre at det er Sigrid. I mange år jobbet hun som artist i Oslo. Hun har jobbet med Real Thing og Marie Bergmann og mange flere. Og endelig i 2020 ga hun ut sitt første egne album «Daga æ vil huske». Sigrid har med seg; Lars Erik Drevvatne (p), Bjørn R. Hansen (b), Lars Kristian Sjøvold (tr) og Magnus Løkken Jacobsen (g).

 

Håkon Skog Erlandsen, også kjent som Jazzathlete har satt seg sjøl og Mo i Rana på verdenskartet. Håkon har hele verden som sitt nedslagsfelt. Hans ambisiøse prosjekt med å bestige de 7 høgeste fjelltoppene på 7 kontinenter, spille saksofon på toppene samt komponere med inspirasjon fra disse er spektukalært. Håkon spiller og er programleder på på jubileumspartyet.

 

Varpen (Bjørn) er en gitarist i nasjonal toppklasse. Han vant «NM i blues» allerede i 2004. Den gang representerte han 4/4 sommedlem i Norsk Bluesunion. Bjørn er en ganske rå artist, det er trøkk og sammen med Tage Vedal (tr) og Christo Stangnes(b) avslutter han jubileet med ståkonsert, inne på Black Box’n. Når Bjørn kanskje drar igang med litt Jimi Hendrix kan du ikke sitte på en stol.

 

R.Ø.D Jazzkvartett. Med inspirasjon fra jazz, hiphop, rock, soul, electronica, house og RnB kan det absolutt bli rytmefot. En kvartett etablert i 2020 med ambisjon om kortreist musikk på Helgeland. Stengte veier eller  ustabile ferger stopper ikke dette bandet. Alle musikerne er fra Helgeland og med i bandet er blant annet Ida Maria Børli Sivertsen (voc), Thomas Langvann (tang/div), Tom Kenneth Sandvær (tr) og Thor Leonhardsen (b).

 

Philipp Richter trio. Philipp er fra Tyskland. Bor i Mo i Rana. Han har 6 års utdanning som jazzpianist. Gjør egne låter, men også andres låter i egne arrangement. Mange fikk seg en stor overraskelse da han spilte på Kulturnatta. «Wow – har vi sånne gode musikere i Rana» var det nok flere som tenkte da de fikk høre ham. Philipp (p), Tage Vedal (tr) og Christo Stangnes (b).

 

Teaterkafeen blir vrimleområde og plassen for gode og dype eller mindre dype samtaler over et glass utover kvelden. Det er jo jul og folk skal få god tid til å snakke sammen.

Vi har fått til et flott samarbeide med Nasjonalbiblioteket som nå digitaliserer det vi har samlet av plakater i disse 20 årene. Vi leiter også frem historiske artikler og bilder om oss sjøl, artister og publikum, som skal rulle og gå på skjermer.

BlackBox og Hovedscenen er scenene for konserter.

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.