fbpx
  • Konsert

Konsert: Ekko

Event
Hvor: Rana , Park 22 Byscena
Når: 15. mai 2021

Gå til arrangement

ldersgrense: 20 år
Dørene åpner: 18:00
Konsertstart: 19:00
Bar med alle rettigheter åpen før, under og etter konsert.
Bordservering og anviste plasser.

Ekko er et coverband med hovedsakelig lokale musikere bestående av Kristian Pedersen, Pauline Grønfjell, Mathias Jakobsen, Aksel Bakken, Benjamin Hovind, Benjamin Berthelsen og Kristoffer Hjulstad. De har spilt sammen siden november 2019, og spilte sin første konsert rett før jul.

Korona har begrenset mulighetene deres for å spille ute, men de har brukt tiden under pandemien til å øve og utvide repertoaret. Det inneholder et bredt spekter av låter. Det er noe for enhver smak med alt fra disko til blues. De spiller låter av kjente navn som blant andre Bruno Mars, Kim Larsen, Elton John og DumDum Boys.

SMITTEVERN:

Park 22 har som arrangør som mål til enhver tid å overholde og tilrettelegge for smittevern pga Covid-19 viruset i henhold til myndighetenes krav. Utover de generelle krav til hygiene og avstand er det nå spiseplikt ved alkoholservering og tidligere sjenkestopp enn normalt. Dette betyr at alle som skal drikke alkohol må i fbm. første bestilling også bestille mat. De har skreddersydd en rett for anledningen. Alkoholservering stenger kl. 22:00. Alkoholkonsum må avsluttes senest kl. 22:30. Alle gjester vil få anvist plass/bord. Denne plassen må beholdes under arrangement da det er krav om faste anviste plasser

Arrangementer

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.