fbpx

Foto: Jan Inge Larsen | Visit Helgeland

Er du Rana kommunes nye innkjøpsrådgiver?

På utkikk etter ny jobb i Rana kommune? Ta en titt på denne stillingen!

Ønsker du å lede, gjennomføre og sikre fremdrift i anskaffelsesprosesser? Er du kanskje også nysgjerrig og nytenkende? Da bør du se nærmere på denne stillingen i Rana kommune.

Økonomiavdelingen i kommunen har ansvar for budsjett, finans, analyse, regnskap, lønn, innkjøp, eiendomsskatt, rapportering, plan og styring. Avdelingen ledes av Økonomisjef. Arbeidsformen kjennetegnes av utstrakt teamarbeid med høyt tempo, kompleksitet og variert innhold.

Innkjøp har ansvar for å tilrettelegge for effektive og profesjonelle anskaffelser i Rana kommune. Dette innebærer blant annet utarbeidelse og oppdatering av interne regelverk, rutiner og system innenfor innkjøpsområdet, samt å bistå med opplæring, veiledning og oppfølging i alle deler av anskaffelsesprosessene. Teamet skal bidra til å etterleve og utvikle innkjøpsområdet i tråd med kommunens anskaffelsesstrategi.

Lars Solbakken | Rana kommune

Rana kommune er for tiden del av innkjøpssamarbeidet Samordna innkjøp i Nordland (SIIN), et samarbeid bestående av 21 kommuner. SIIN har ansvaret for samordning og etablering av omlag 20 % av kommunens rammeavtaler.

Gode anskaffelser er avgjørende for å sikre effektiv bruk av samfunnets ressurser, og at allmennheten har tillit til at offentlige anskaffelser skjer på en samfunnstjenlig måte. Det er også viktig å løse utfordringer knyttet til klima og miljø, bekjempe arbeidslivskriminalitet og motivere til effektivitet og innovasjon på veien mot å nå FNs bærekraftsmål.

Som innkjøpsrådgiver i Rana kommune får du være med å påvirke utviklingen og bidra til framtidas løsninger innenfor et spennende fagfelt. Høres dette ut som noe for deg?

Les mer om stillingen her

Søknadsfrist: 09.12.2022

Foto: Lars Solbakken | Rana kommune

Foto: Broadstone | Visit Helgeland

Foto: Isak Brun

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.