fbpx

Foto: Kristoffer Møllevik / Visit Helgeland

Er du klar for å kickstarte karrieren din?

Aker Solutions ser nå etter studenter som ønsker sommerjobb sitt kontor i Sandnessjøen. Kanskje det er deg de ser etter?

Aker Solutions hjelper verden med å dekke sine energibehov. De skaper produktene, systemene og tjenestene som kreves for å tilgjengeliggjøre mer energi. Målet deres er å maksimere utvinning og effektivitet av olje- og gassaktiva, samtidig som de bruker sin kompetanse til å utvikle fremtidens bærekraftige løsninger. Aker Solutions har omtrent 15 000 ansatte i mer enn 20 land.

Har du lyst til å vise frem dine ferdigheter og få en skikkelig kickstart på karrieren din? Aker Solutions avdeling i Sandnessjøen tilbyr nå muligheten til å bli sommerpraktikant hos dem fra juni 2021.

 

 

Som sommerpraktikant hos Aker Solutions kommer du til å delta i prosjektteam som leverer prosjekter i verdensklasse. Du kommer til å få jobbe sammen med noen av deres mest erfarne og kunnskapsrike ingeniører.

Du kommer til å bli godt kjent med Aker Solutions som organisasjon, samtidig som du vil få utvidet ditt nettverk og verdifull arbeidserfaring. De kan love deg at det kommer til å bli både en utfordrende og morsom opplevelse!

Aker Solutions ser etter kandidater med utdannelse innenfor de tre følgende fagfeltene: elektro, instrumentering og telekommunikasjon.

Kvalifikasjoner og personlige egenskaper:

  • Evne til å ta initiativ og å være fleksibel
  • Gode samarbeidsevner, sosial kompetanse og interesse i teamarbeid
  • Gode kommunikasjonsevner i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig
  • Sommerpraksisplassene er åpne for studenter på både bachelor- og masterstudier

Send inn søknad med spesifikasjon om foretrukket fagfelt, følgebrev og CV  innen 08.01.2021. 

Søk her

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.