fbpx

Er du IT-interessert og på utkikk etter en deltidsjobb? Look no further!

TietoEVRY søker etter Junior Analytikere til Fraud Prevention (Deltid)

Fraud Prevention avdelingen leverer sikkerhetstjenester til bank og finansnæringen. TietoEVRYs sikkerhetssenter i Mo i Rana leverer tjenester for å sikre sine kunders betalingsløsninger mot forskjellige typer svindel.

TietoEvry søker etter Junior Analytikere til Fraud Prevention (Deltid)

Analytikerne ved forretningsområdet Fraud Prevention jobber med å minimalisere tapene som banker og kortholdere opplever i forbindelse med konto- og betalingstransaksjoner. Misbruk av betalingsinformasjon skjer over hele verden uten forvarsel.  Analytikerens jobb er å avdekke og stoppe misbruk av konto, kort og betalingsinformasjon så raskt som mulig. Det er utrolig viktig at analytikeren har evne til å agere raskt og presis i jobben med analyse av betalingstransaksjoner. Analytikerne jobber tett sammen med kundekonsulentene og andre seksjoner innen forretningsområdet Fraud Prevention.

Hvordan jobber de hos TietoEVRY?

Analytikerne jobber forskjellige skiftordninger som innebærer arbeid på formiddag, ettermiddag, natt og annenhver helg. Som deltidsansatt vil du jobbe på timesbasis eller tilkalling. I tillegg vil du kunne gå inn i ferie og sykdomsvikariater. Arbeidsmengden varierer derfor med sesong, ferie og fraværsbilde samt misbruksaktivitet. Under opplæringen vil du jobbe fulltid.

Arbeidsoppgavene vil bestå av å avdekke og stoppe misbruk av konto, kort og betalingsinformasjon raskt som mulig. Analyse og saksbehandling i TietoEVRY egne systemer samt deres kunders systemer, er også en sentral del av stillingen. Det vil også dukke opp andre oppgave knyttet til deres tjenester for svindelbekjempelse.

Hvem ser de etter?

 • Du har gode datakunnskaper
 • Du har ordnet privatøkonomi. Det vil bli utført kredittsjekk før tilbud om ansettelse.
 • Du har god språkkompetanse, flytende engelsk, god svensk forståelse og gjerne flere språk
 • Du har gjerne erfaring med å jobbe med telefoni og kunder
 • Du må være over 18 år
 • Det er ikke krav til formalkompetanse/utdanning, men relevant høyere utdanning 1-3 år eller mer er ønskelig

I tillegg tilbyr TietoEVRY:

Du får en spennende og utfordrende stilling i Norges største IT-selskap, og du får være en del av et sterkt fagmiljø som vil gi deg utfordringer og kunnskap, slik at du raskt blir en del av laget. TietoEVRY er kjent for sine gode utviklingsmuligheter og karriereprogrammer, og de har et stort fokus på individuell oppfølging med tilpasset utviklingsplan. I TietoEVRY er de opptatte av at det skal være et aktivt, kompetent og hyggelig arbeidsmiljø med gode resultater innenfor fagområdet.

 

Kvaliteter som er viktige for TietoEVRY:

 • Du har gode analytiske egenskaper
 • Du har god IT-teknisk forståelse
 • Du er strukturert og nøyaktig
 • Du er positiv og engasjert
 • Du evner å lære deg nye ting og takler endringer
 • Du liker og evner å jobbe i team
 • Du har god stabilitet i forhold til skiftgang. De ser gjerne at du har erfaring med skiftarbeid.

Denne deltidsstillingen passer svært godt å kombinere med studier eller annet arbeid.  Stillingen som tilkallingsvikar gir også muligheter for å kunne søke på faste stillinger både innen egen og andre avdelinger hos TietoEVRY. Stillingen fungerer i mange tilfeller som trainee for tilsetning til fast stilling i avdelingen. Her er det mange muligheter, så søk i vei.

Les mer her

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.