fbpx
Hjemmescene med stol, gitar og mikrofon

Foto: Sør-Helgeland Digitalscene

Digitale scener på Helgeland

Nå kan du oppleve lokale artister live i din egen stue og støtte opp om kulturlivet på Helgeland.

Vi digger de nye lokale digitale scenene som samarbeider om å streame musikk til folket. Flere artister har hatt og skal ha konserter: B-gjengen, Doi Doi, Iris Severine O. Mikalsen og Marco Fresi, Nogi, Tor-Petter Aanes, Darya «Dasha» Katyba, Trond Skarheim, Jill Larsdotter band og Kristian Granheim.

 

Sør-Helgeland Digitalscene

Sør-Helgeland Digitalscene er et initiativ fra Vega Media AS for å forsøke å opprettholde og videreutvikle det lokale kulturlivet i regionen både i disse utfordrende tider og etterpå.

Målet er å tilby lokale musikere en digital konsertarena med profesjonelt bilde, lyd og strømming produsert av Vega Media AS, sånn at man sømløst kan nå helt inn i stua til sitt publikum. Konsertene vil bli strømmet live på deres Facebookside. De streamer i maks oppløsning med ekstern lydmiks for best mulig resultat.

Alle konserter er gratis og åpne for alle, men det mulig å vippse en “billett” av selvvalgt verdi til Vipps 599242.

Les mer

 

Helgeland Digitalscene

Helgeland Digitalscene har laget en digitalscene på Jernvaren på Hemnesberget hvor du kan få oppleve dine lokale artister live, og ha muligheten til å støtte dem ved å vippse (600923) et valgfritt beløp.

Helgeland digitalscene er et samarbeid mellom kulturbyrået Kreative folk, Hemnesjazz, Vega media, Eprod lyd og lys og Sør-Helgeland Digitalscene.

Ønsker du å spille på scenen, eller har du lyst som sponsor å støtte prosjektet? Ta kontakt med produsent Elisabeth Kulseng-Johansen på elisabeth@kreativefolk.com

Les mer

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.