fbpx
Julenissen i Mosjøen

Foto: HEV

Den magiske julebyen Mosjøen

Julebyen Mosjøen og HEV byr på koselige juleaktiviteter i hele desember.

Etter at du har vaska glovet, børi ved, søtte opp fuggelband og pynta tre – foreslår vi at du tar deg en velfortjent pause fra juleforberedelsene og besøker verdens vakreste julegater.

Julegate i Mosjøen

Foto: HEV

I år igjen skal Mosjøens gater fylles med tradisjonelle aktiviteter, gode tilbud og koselig juleatmosfære. Arrangementet går over flere dager enn tidligere og mulighetene er gode for å få gjort seg et kupp i en av markedets mange boder. Her blir det blant annet salg av både kortreiset mat, hjemmelagde strikkevarer og lokalproduserte vadmels produkter. Prosjektleder Olav. A Benjaminsen fra HEV kan garantere god avstand mellom bodene slik at alle besøkende skal føle seg trygge mens de rusler rundt i julebyen.

Julemarked i Mosjøen

Foto: HEV

Program, aktiviteter og god julestemning finner du på linkene under 🎅

Program 2020

Facebook side

 

Og hvem vet – kanskje rekker Øyfjellnissen innom julemarkedet?

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.