fbpx

Foto: CELSA Nordic

Celsa utvider familien

Celsa Steel Service AS søker Produksjonssjef til sin avdeling i Mo i Rana

Som en del av CELSA Nordic konsernet leverer Celsa Steel Service armeringsprodukter, tjenester og betongtilbehør til den norske byggeindustrien. Fabrikken deres i Mo i Rana produserer armeringsprodukter basert på resirkulert stål fra søsterbedriften Celsa Armeringsstål, Norges største gjenvinningsselskap.

Celsa Steel Service leverer stål til spennende prosjekter innen bygg og anlegg, som Snø Vinterpark Oslo, Oslo Storbylegevakt og Nordøyvegen veisamband utenfor Ålesund. I en bransje der det stadig bygges større, utvikles mer kompliserte og raskere løsninger innen bygg og anlegg, stilles det store krav til leverandørene. I tiden fremover lanserer derfor Celsa Steel Service flere nye løsninger der de tar i bruk BIM (Building information modeling) og mobilteknologi.

 

De søker nå en allsidig, operativ og inkluderende produksjonssjef

Har du en egen evne til å få de ansatte til å dra i samme retning og nå felles mål? Ønsker du i tillegg å spille en sentral rolle i et selskap som tar miljø og bærekraft på alvor? Da er kanskje DU kandidaten som Celsa Steel Service søker etter!

Nåværende produksjonssjef skal over i en annen stilling i CELSA konsernet, og de er derfor på jakt etter hans etterfølger. Ved Celsa Steel Service i Mo i Rana arbeider det ca. 50 dedikerte ansatte som produksjonssjefen vil ha et overordnet ansvar for. De ønsker seg en operativ og inkluderende leder som får de ansatte til å dra i samme retning og nå felles mål. I deres bransje står HMS høyt i fokus hver eneste dag, og en an rollene som produksjonssjef vil være å påse at alle følger gjeldende rutiner og regler til enhver tid.

Har du kvalifikasjonene som trengs for å bli en del av Celsa familien? Sjekk ut stillingsutlysningen og send inn din søknad i lenken under!

Les mer her

Søknadsfrist: Snarest

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.