fbpx

Foto: Se-Nor AS

Celsa Steel Service søker flere armer(t) og bein

– En fin plass å jobbe, med kunnskap, muligheter og humor!

 

Celsa Steel Service vokser og får stadig bedre fotfeste i det norske og nordiske markedet. Deres armeringsløsninger er en naturlig del av et bærekraftig samfunn, og de leverer armeringsstål til spennende prosjekter i Norge, slik som Snø Vinterpark Oslo, Oslo storby legevakt og Nordøyvegen veisamband utenfor Ålesund. Det satses friskt og bedriften søker nå etter nye ansatte i Mo i Rana.

– Her tas du godt i mot, får faglig oppfølging og blir del av et fint arbeidsmiljø, sier Håkon Hiller.

En fremtidsrettet holdning og fokus på miljø og bærekraft appellerer til arbeidssøkere som vil jobbe i et markedsledende selskap med en internasjonal eier.

Celsa Steel Service er en slik bedrift og søker i disse dager etter dyktige maskinoperatører som trives med fysisk arbeid og har god teknisk innsikt. I tillegg skal det ansettes en ny toppleder for avdelingen i Mo i Rana.

Ønsker du en arbeidsplass der verdigrunnlaget bygger på ærlighet og respekt, kan dette være rette stedet for deg. Konsernet er opptatt av å leve verdiene ut i praksis og legger vekt på at de ansatte føler seg ivaretatt på profesjonelt, men også varmt og familiært vis.

Foto: Se-Nor AS

Mulighetene hos Celsa

Celsa Steel Service gir sine ansatte store påvirkningsmuligheter, beslutningsvegene er korte, dialogen direkte og åpen. En aktiv og målrettet eier fremmer en bedriftskultur der mennesker og samfunnsansvar er i sentrum. Det har vært med å posisjonere Celsa som ledende armeringstål-produsent i Norden, med eget stål og valseverk i Mo i Rana.

– Vi trenger flere flinke folk, både jenter og gutter. Her kan du legge opp til en bra karriere om du ønsker det siden det er gode muligheter for faglig utvikling i bedriften, sier Håkon Hiller. Han har jobbet som maskinoperatør i Mo i Rana i tre år.

– Nå kan du snart ta fagbrev her også, som er en stor fordel.

Han kan bekrefte at Celsa Steel Service står fremst i verneskoene og til enhver tid tar mål av seg å levere bransjens beste produkter og løsninger. Vekst og behov for flere ansatte beviser at de lykkes.

Foto: Se-Nor AS

Lærer av hverandre

En typisk Celsa-ansatt er løsningsorientert, kvalitetsbevisst og inkluderende. Engasjement og evnen til å glede seg når man lykkes i lag med andre er også gjennomgående trekk. Dette preger arbeidsmiljøet positivt. Her er tonen lett og de gode historiene krydrer ofte pausene.

– Det er en fin plass å jobbe. Vi rullerer på oppgaver, noe som gir god variasjon. Arbeidsdagene går raskt og jeg synes det er trivelig på skiftene. Miljøet er uformelt, med mye humor og avslappet stemning. Det er lett å bli kjent med andre og du får god opplæring og oppfølging som nyansatt, forteller Håkon.

– Å lære seg en maskin ordentlig tar kanskje mer enn fire år, men bedriften har heldigvis både dyktige og kunnskapstørste unge og gamle høvdinger med mye erfaring.

Håkon forsøker å lære av de mest drevne,  fokuserer på kvalitet i arbeidet og er bevisst på hvilke marked som betjenes. Ulike kunder har ulike behov.

– Arbeidsmoral og kunnskap er ikke så dumt. Det er gull med kolleger jeg kan lære av, for det er mye å sette seg inn i maskinelt og logistikkmessig, sier Håkon.

Foto: Se-Nor AS

Trygghet og trivsel

Å være opptatt av egen og andres sikkerhet er helt avgjørende når man jobber i en moderne prosessbedrift som Celsa Steel Service. Det er en null-visjon når det kommer til  ulykker og skader, noe konsernledelsen og stab følger opp meget tett med et ektefølt engasjement. Hos Celsa Steel Service har du i tillegg solide pensjons- og forsikringsordninger, og jobber du i Mo i Rana er du også dekket av en god helseforsikring.

– Vi har egne vernerunder og ser ukentlig på momenter som kan medføre risiko. Sikkerhet har kontinuerlig fokus, og vi ansatte er også flinke til å si i fra om noe kan forbedres eller det oppdages avvik. Har får du selvsagt personlig verneutstyr, briller og vernesko og arbeidsantrekk som gjør deg godt synlig i produksjonen. Trygghet og trivsel henger sammen, sier Håkon Hiller og ser frem til å få nye kolleger på plass i Mo i Rana.

 

Ledig stilling som Plant Manager

Har du solid erfaring fra produksjonsledelse og ønsker nye og spennende utfordringer? Har du en egen evne til å få de ansatte til å dra i samme retning og nå ambisiøse mål? Kan du vise til fremragende resultater fra lignende roller og ønsker du i tillegg å spille en sentral rolle i et selskap som tar miljø og bærekraft på alvor? Da er det kanskje nettopp deg de søker etter!

Les mer her

Søknadsfrist: snarest

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.