fbpx
bysprinten summer tour 2021 helgeland

Bysprinten Summer Tour

Få med deg 8 av de beste skiløperne i verden på Bysprinten Summer Tour 25.-28. august!

Endelig er det tid for å skape show og lage liv i de 4 byene på Helgeland med Bysprinten Summer Tour!

Bysprinten skal på Helgelands-turné og gjennom Summer Tour skal det skapes show og liv i de 4 byene på Helgeland. Med dette konseptet ønsker de å stimulere til rekruttering og idrettsglede, kompetanseoverføring, samt skape bo-, bli og reiselyst til regionen for innbyggere og besøkende på Helgeland.

Under Bysprinten Summer Tour får du komme tett på noen av verdens beste skiløpere og andre kjente profiler fra langrennsmiljøet. Det vil også bli arrangert et eget løp for barn på mellom 0 – 10 år i samme løype som langrennsløperne.

Det kommer 6-8 løpere fra rekruttlandslaget, hvor halvparten er kvinner og halvparten menn. I tillegg vil unge lokale løpere bli invitert og få mulighet til å prøve seg mot eliten. Få med deg blant annet Even Northug, Andrew Musgrave og Amalie Ous.

Sjekk ut programmet i din by

Mo i Rana 25.08

Sandnessjøen 26.08

Brønnøysund 27.08

Mosjøen 28.08

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.