fbpx

Byfestivalen Mo i Rana

Bli med på Byfestivalen i Mo i Rana! Kulturnatta, Mo i Rana Pride og Havmannjubileet 2020 slår sammen kreftene for å arrangere en skikkelig byfest på høsten.

9. september – 19. september arrangeres Byfestival Mo i Rana, med en rekke arrangementer og aktiviteter over hele byen for både unge og voksne.

Se oversikten her:

Program Byfestivalen 2020

 

Byfestivalen er et samarbeid mellom Kulturnatta Mo i Rana, Mo i Rana Pride og Havmannjubileet 2020.

 

Kulturnatta

Torsdag 10. september 2020 arrangeres Kulturnatta for femte gang i Mo i Rana.

I år har vi vært nødt å tenke annerledes for å kunne tilby trygge opplevelser. De har 38 GRATIS arrangement for både store og små.

Kulturnatta er en byfest uten like, hvor profesjonelle som amatører innenfor kunst og kultur inviteres til å vise seg fram.

I tillegg stiller mange av byens restauranter med Kulturrett til redusert pris, noe som gir deg mulighet å smake nye retter underveis i Kulturløypen din.

Programmet til Kulturnatta

 

Mo i Rana Pride

Mo i Rana Pride er en festival som skal feire kjærlighet og frihet, og synliggjøre kjønns- og seksualitetsmangfoldet.

Programmet og billetter til Mo i Rana Pride

 

Havmannjubileet 2020

I 2020 feires 25 årsjubileumet for Havmannen, og Rana kommune inviterer hele kulturlivet med på feiringen. Målet er at at alle skal få delta på og oppleve et Havmannarrangement i løpet av 2020.

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.