fbpx
Brønnøy kommune - Torghatten - Fra: www.nordnorge.com

Foto: Bård Løken

Brønnøy kommune

Brønnøy  kommune ligger midt i leia - midt i landet. Kystbyen Brønnøysund tilbyr unike naturopplevelser fra sjø til fjell med gode muligheter for friluftsliv.

Hvem bor her?

Det er ca. 8000 innbyggere i Brønnøy kommune, som har et areal på 2000 km² med land og sjø. Kommunesenteret ligger i Brønnøysund som er en hyggelig kystby med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud.

Brønnøy - Visit Helgaland - Foto: Per Aage Rodahl

Foto: Per Aage Rodahl

Hva kan du jobbe med?

Brønnøy har et mangfoldig arbeidsliv – landbruk, havbruk, handel og service, skogbruk og oljebase. I Brønnøy finner du et verdensledende dataregister (Brønnøysundregistrene), et stort trafikkselskap (Torghatten Trafikkselskap) og ambisjonen om Norges vakreste gruve (Brønnøy Kalk).

Brønnøy kommune - Torghatten - www.visithelgeland.com - Foto: Ronny Lien

Foto: Ronny Lien

Hva gjør du her?

Det ligger en rekke særpregede fjelltopper med merkede løyper og store utsikter i kommunen. Hvert år blir ti fjell valgt som mål i den såkalte «Fjelltrimmen». Noen lett tilgjengelige fjell er Tilremshatten, Mofjellet, Ramntind, Vikerfjellet og Torghatten.

Brønnøy har også et mangfoldig kulturliv – sangkor, sjakklubb, skytterlag, besøkstjeneste, danseklubb og idrettslag.

Tips til opplevelser i Brønnøysund fra Visit Helgeland her.

Brønnøy - Visit Helgeland - Foto: Terje Rakke, Nordic Life

Foto: Terje Rakke, Nordic Life

Hvordan komme deg hit?

Brønnøysund er regionsenter og trafikk-knutepunkt på Sør-Helgeland og har daglige anløp av hurtigruten, direktefly til Oslo og gode buss- og båtforbindelser.

Greit å vite

Ledige boligtomter her. 

Info om barnehage finner du her.

Link til kommunens hjemmeside.

Brønnøy kommune

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.