fbpx

Foto: Kristoffer Møllevik | Visit Helgeland

Brønnøy kommune

Brønnøy  kommune ligger midt i leia - midt i landet. Kystbyen Brønnøysund tilbyr unike naturopplevelser fra sjø til fjell med gode muligheter for friluftsliv.

Hvem bor her?

Det er 7787 innbyggere i Brønnøy kommune, med et areal på 2000 km² med land og sjø. Kommunesenteret ligger i Brønnøysund som er en hyggelig kystby med korte avstander til jobb, fritids- og servicetilbud.

Brønnøy kommune - Torghatten - www.visithelgeland.com - Foto: Ronny Lien

Foto: Ronny Lien

 

Hva kan du jobbe med?

Brønnøy har et mangfoldig arbeidsliv – landbruk, havbruk, handel og service, skogbruk og oljebase. I Brønnøy finner du et verdensledende dataregister (Brønnøysundregistrene), et stort trafikkselskap (Torghatten Trafikkselskap) og ambisjonen om Norges vakreste gruve (Brønnøy Kalk).

Brønnøy - Visit Helgaland - Foto: Per Aage Rodahl

Foto: Per Aage Rodahl

 

Hva gjør du her?

Det ligger en rekke særpregede fjelltopper med merkede løyper og store utsikter i kommunen. Hvert år blir ti fjell valgt som mål i den såkalte «Fjelltrimmen». Noen lett tilgjengelige fjell er Tilremshatten, Mofjellet, Ramntind, Vikerfjellet og Torghatten.

Brønnøy har også et mangfoldig kulturliv – sangkor, sjakklubb, skytterlag, besøkstjeneste, danseklubb og idrettslag.

Tips til opplevelser i Brønnøysund.

Brønnøy - Visit Helgeland - Foto: Terje Rakke, Nordic Life

Foto: Terje Rakke, Nordic Life

 

Hvordan komme deg hit?

Brønnøysund er regionsenter og trafikk-knutepunkt på Sør-Helgeland og har daglige anløp av hurtigruten, direktefly til Oslo og gode buss- og båtforbindelser.

 

Greit å vite

Ledige boligtomter her. 

Info om barnehage finner du her.

Kommunens hjemmeside.

Brønnøy kommune

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.