fbpx

Illustrasjon av Tanken arkitektur AS

Bli med på Norges grønne batterieventyr

FREYR satser på storstilt produksjon av miljøvennlige battericeller i Mo i Rana.

Ny industrisatsing

FREYR er et norsk selskap som planlegger å etablere en batterifabrikk i Mo i Rana. De har ambisjon om å utvikle over 40 GWh produksjonskapasitet for battericeller innen 2025. Målet er å posisjonere seg som en av Europas største battericelleleverandører. De skal etablere seg i Mo Industripark og er utkikk etter å ansette flere flinke hoder og hender. De leter nå etter en Lean Manager, en HR-sjef og en IT-sjef. Søknadsfristen for disse stillingene er 17. desember 2020.

Lean Manager 

FREYR leter etter en LEAN Manager som skal bidra til å optimalisere storskala produksjon av battericeller. Produksjon av battericeller er en døgnkontinuerlig prosess der effektivitet er nøkkelen til suksess. Som LEAN Manager kommer du til å samarbeide med flere team med fokus på kontinuerlig forbedring i hele organisasjonen. Du må ha erfaring fra tilsvarende forbedringsarbeid og bør ha en mastergrad innen tekniske fag.

Høres dette ut som deg?

Søk på stillingen

 

HR-sjef 

FREYR ser etter en HR-sjef som kan være med å bygge opp en organisasjon på 1500 ansatte fra bunnen av. Du må ha solid, praktisk erfaring fra tidligere, og bør helst ha en mastergrad i HR eller relatert emne. Du er trygg på HR-lederrollen, har god kunnskap og erfaring innen arbeidsrett og arbeidsmiljø, og lykkes med å engasjere og utvikle dine ansatte. Erfaring fra å jobbe i et internasjonalt selskap er en fordel, og du må kommunisere godt på engelsk og norsk, både skriftlig og muntlig.

Kjenner du deg igjen i beskrivelsen?

Søk på stillingen

 

IT-sjef 

FREYR ser etter en høyt kvalifisert IT-sjef for å bygge IT-infrastrukturen for organisasjonen. Dette er en sjelden mulighet til å bygge en organisasjon helt fra bunnen av. Du har solid, praktisk erfaring fra minst én operativ IT-lederrolle. Du har helst en mastergrad i et IT-relatert emne. Du er trygg på IT-lederrollen, har god kunnskap og erfaring innen teknologi, datasikkerhet. Erfaring fra å jobbe i et internasjonalt selskap er en fordel, og du må kommunisere godt på engelsk og norsk, både skriftlig og muntlig.

Føler du at du er den rette personen for denne stillingen?

Søk på stillingen

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.