fbpx

Ta deg en ettermiddagstur til Rabothytta i Hemnes kommune. Foto: Svein Arne Brygfjeld

Bli med på den spennende utviklingen i Hemnes kommune

Vi har tatt en prat med Marit Valla om hvordan det er å bo, jobbe og leve i Hemnes kommune. De har for tiden tre ledige stillinger ute!

Hva er det beste med å jobbe i Hemnes kommune?

Med sine rundt 4400 innbyggere er Hemnes kommune den femte største kommunen på Helgeland, og med fem aktive tettsteder, er det mange spennende folk og varierte prosjekter å jobbe med. Gjennom interkommunale og regionale prosjekter blir man involvert i utvikling av hele Helgeland og får både kompetansepåfyll og inspirasjon fra trivelige kollegaer.

Hemnes har de siste årene jobbet med å bygge opp et eget utviklingsmiljø, og nå skjer det mye spennende i regi av Okstindan natur- og kulturpark, samt at co-workingmiljøet Væxt oppretter et eget kontor på Hemnesberget. Det betyr at vi som jobber med utvikling i kommunen kan ha kontorsted både på rådhuset i Korgen og ute på Hemnesberget. En dag kan lunsjen inntas på en benk ved elva Røssåga rett nedenfor rådhuset, og den neste kan den inntas med beina dinglende i vannkanten i marinaen på Hemnesberget, et steinkast fra kontorene til Væxt. Det er lukus det!

Hemnesberget i all sin sjarm. Foto: Fabrice Milochau

Hva liker du med å bo i Hemnes?

Da jeg vokste opp her i Hemnes var jeg nok litt blind for hvor heldige vi er som bor så landlig og naturskjønt, og samtidig sentralt. Men etter flere år med studier på Østlandet, og noen år med jobb i en europeisk storby, ser jeg hvor fint og variert landskap vi har her! Hele Norge er jo naturskjønt, men det jeg liker her heime, er at vi har en så umiddelbar nærhet til både fjord og fjell, samt til den flotte Helgelandskysten.

Etter en helt vanlig arbeidsdag har jeg utallige turmål jeg kan koble av med, alt fra fine turstier langs elver og fjorder, til Rabothytta ved Okstindbreen. Både sommer og vinter! Bare er et par timers kombinert kjøretur/båttur hjemmefra kan jeg velge mellom et eldorado av øyer på Helgelandskysten, og så har vi Hemnesberget da, vår egen lille kystperle hvor kreativiteten og musikklivet blomstrer!  Vil jeg ha bytur er Mo i Rana og Mosjøen bare en god halvtime unna, eller jeg tar nattoget fra Bjerka og våkner opp uthvilt og klar for helgetur i Trondheim.

Hva får du oppleve i Hemnes som du ikke får oppleve andre steder?

Jeg synes kommunens «slagord» Skaperglede mellom smul sjø og evig snø beskriver det særegne ved Hemnesberget godt! Her er det mange kreative folk som bidrar til trivsel og steller i stand festivaler og tilbud gjennom utallige lag og foreninger over hele kommunen. Og kamkaka, den er helt unik her hos oss, med lykke i hver boble.

Flotte muligheter for kanoturer i nydelige Steikvassdalen under Okstindan. Foto: Fabrice Milichau

Hemnes kommune har tre ledige stillinger

Prosjektleder for utviklings- og næringsarbeid

Hemnes kommune – midt på Helgeland, står framfor en periode med fantastiske muligheter for vekst og utvikling. Store regionale etableringer og ei brei satsing på «grønn industri», gjør regionen til en av de mest spennende i hele Norge de nærmeste årene.

Mer informasjon her

 

Kommunepsykolog i Hemnes kommune

Psykologen skal bidra til å styrke det samlede kommunale arbeidet på psykisk helse- og rusfeltet. I dette ligger helsefremmende og forebyggende arbeid, tidlig oppdagelse og intervensjon, samt behandling og oppfølging av psykiske helseproblemer og/eller rusmiddelproblemer. Dette gjelder enkeltindivider, familier, pårørende, grupper og lokalmiljø.

Mer informasjon her

 

Fastlege ved Hemnesberget Legekontor

Fastlegepraksis i Hemnes kommune gir deg en unik mulighet til å bli med i prosessen rundt utviklingen av kommunens legetjeneste! Hemnes kommune er i en omstillingsfase og deres helsetjenester skal nå planlegges for fremtiden.
Helsetjenesten i Hemnes omfatter blant annet en veldrevet Frisklivssentral, psykiatritjeneste, psykolog, familieveiledere, helsestasjon/skolehelsetjeneste, kommunale fysioterapeuter og ergoterapeut. Det er et godt etablert samarbeid mellom legene og de øvrige kommunale tjenestene.

Mer informasjon her 

 

Alle stillingene har søknadsfrist: 31.05.2021!

For enda flere utlysninger, sjekk ut vår oversikt over ledige stillinger!

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.