fbpx

Foto: Brønnøysundregistrene

Bli med i et av Nord-Norges største IT-miljø!

Brønnøysundregistrene søker DevOps-utviklere og Junior DevOps-utviklere.

Brønnøysundregistrene er en unik arbeidsplass der fagene IT, jus og saksbehandling gir et godt tverrfaglig samarbeid. Gjennom å skape effektiv digital samhandling med næringslivet, frivillig sektor, offentlig sektor og privatpersoner utgjør de en sentral rolle i det norske samfunnet. Dette gjør de gjennom å utvikle effektive systemer og tjenester som gir verdi for brukerne, og ved å tilby data eksternt slik at flere aktører kan utvikle tjenester som bidrar til økt verdiskapning.

 

De søker nå etter DevOps-utviklere og Junior DevOps-utviklere.

IT-miljøet hos Brønnøysundregistrene består av ca. 120 personer, hvor de har et godt arbeidsmiljø som kjennetegnes av en uformell tone og stor vilje til å skape noe sammen.

Som DevOps-utvikler får du jobbe med:

  • Utvikling av nye og eksisterende løsninger innen Frontend, Backend eller API-utvikling
  • Utvikling av vår konteinerbaserte løsning som består av Openshift, Docker og Kubernetes
  • Automatisering med f.eks. Ansible Tower
  • Drift og forvaltning av eksisterende løsninger
  • Kontinuerlig integrasjon og deployment-oppsett
  • Drift og forvaltning av eksisterende løsninger
  • Kontinuerlig integrasjon og deployment-oppsett

Er du løsningsorientert og positiv til å ta nye utfordringer, utdannet innen IT, engasjert og brenner etter å sette deg inn i ny teknologi? Les mer om stillingsutlysningene til Brønnøysundregistrene under. De oppfordrer også nyutdannede til å søke!

DevOps

Junior DevOps

Søknadsfrist: 17.08.2020

 

Høsten 2021 flytter de inn i nytt og moderne bygg på kaikanten i Brønnøysund.

Bonus: Har du kompetanse innen UX, interaksjonsdesign og visuell design?

Brukeropplevelse er en viktig satsing for Brønnøysundregistrene, både gjennom nettsidene deres og systemene de benytter for å lage gode digitale tjenester. Denne satsingen ønsker de å ha deg med på! Som designer blir du en del av et team som skaper nyttige digitale tjenester og får en viktig rolle i å sikre brukerperspektiv og involvering underveis. Målet er å bidra til flere selvhjulpne brukere og til å utvikle Brønnøysundregistrene som viktig aktør og pådriver for forenkling og digitalisering i det offentlige Norge. Har du formell utdanning innen områdene UX, interaksjon, tjenestedesign, visuell- eller grafisk design er dette en spennende mulighet til å få bistå med å lage gode brukeropplevelser av offentlige tjenester.

 

Les mer her

Søknadsfrist: 10.08.2020

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.