fbpx
fin rosa himmel over Campus Helgeland

Campus Helgeland | Foto: Stian Heggli Kleftås

Bli forsker på Helgeland

Sintef Helgeland og Nordlandsforskning lyser ut flere spennende stillinger.

Sintef Helgeland søker flere nye kollegaer

SINTEF er en av Norges mest anerkjente merkevarer, og er i dag et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt. Deres visjon er «teknologi for et bedre samfunn», som  har vært fundamentet for deres virksomhet i 70 år. FNs bærekraftsmål er en viktig og naturlig del av hverdagen i SINTEF, som de rapporterer om dette årlig i sin egen bærekraftsrapport.

Lokal tilstedeværelse er viktig for deres kunder, og gjennom SINTEF Helgeland bidrar de til gode verdiskapende og bærekraftige løsninger for sine oppdragsgivere. SINTEF Helgeland har en bred kompetanse, og satser særlig på områdene sirkulær økonomi, miljø, bærekraft i tillegg til framtidens produksjon og produkter samt digitale løsninger som understøtter dette.

Klikk deg inn og les mer om de aktuelle ledige stillingene hos Sintef Helgeland

Senior forretningsutvikler / prosjektleder

Søknadsfrist: 30. mai 2021

Seniorforsker Bærekraft

Søknadsfrist: 30. mai 2021

Seniorforsker kjemi / materialteknologi

Søknadsfrist: 06. juni 2021

Nordlandsforskning søker Seniorforsker

Er du Nordlandsforsknings neste kollega på Helgeland? De er i vekst og søker nå en ny forsker til kontoret sitt ved Campus Helgeland og det sterke næringsmiljøet i Rana kommune. De ser etter en kandidat som kan styrke sin kapasitet innenfor områdene naturressursbasert næringsinnovasjon, klimatilpasning, bærekraftig matproduksjon (både til lands og til vanns), opplevelsesbasert verdiskaping og by- og stedsutvikling. De ser etter kandidater som har økonomibakgrunn (samfunns-/nærings-sirkulærøkonomi) og har kjennskap til entreprenørskap, innovasjonsledelse og samfunnsplanlegging med fokus på implementering av bærekraftsmålene. Søkere med bakgrunn i andre relevante fagdisipliner som kan passe inn i deres fokusområder og prosjektportefølje oppfordres også til å søke.

Les mer her

Søknadsfrist: 01.06.2021

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.