fbpx

Foto: Dag Werner Hansen

Bli en del av et spennende og nytenkende miljø

NAV Økonomi stønad utlyser 11 spennende stillinger til kontoret sitt i Mo i Rana.

NAV Økonomi stønad ønsker å styrke teamet sitt med ni dokumentkontrollerere, en teamleder og en stilling innenfor RPA-teknologi og programmering.  De utfører nasjonale oppgaver innen økonomi og dokumenthåndtering for NAV, og har rundt 150 ansatte. I dette inngår ansvar for utbetaling og regnskap for de fleste ytelsene i NAV, samt dokumenthåndtering og arkivtjenester for NAV sitt administrative arkiv.

 

IKT-stillling

NAV ønsker å utvide sitt IKT-miljø for utvikling og drift av nye og eksisterende systemløsninger. Ønsker du en krevende, variert, innholdsrik og morsom hverdag der teknologi og innovasjon står på dagsorden? Liker du å utvikle kreative og gode løsninger, eller jobbe med IKT-drift og service i tverrfaglige team, og samtidig ønsker å utvikle din egen arbeidsplass? Da burde du søke på stillingen for muligheten til å bli med på en spennende reise inn i den digitale fremtiden. Automatisering og bruk av robotiseringsteknologi bidrar til effektivisering og kvalitetsforbedring av NAVs tjenester og leveranser. NAV søker deg som kan forsterke deres utviklingsteam med kompetanse på RPA-teknologi og programmering.

Les mer her

Søknadsfrist: 01.09.2020

 

Nyetablert dokumentsenter, og videre utvikling

Dokumentsenteret i Mo i Rana skal betjene hele NAV, og er organisert som en seksjon i NAV Økonomi stønad. Dokumentsenteret ble etablert i april 2019 og har i dag 32 ansatte. Oppbygging av dokumentsenteret skjer i takt med sentralisering av arkivtjenesten NAV. Det planlegges en videre utvidelse frem mot 2022, og i den forbindelse har NAV behov for å utvide det arkivfaglige miljøet.

 

Teamleder

Som teamleder hos Dokumentsenteret vil du inngå seksjonsleders lederteam, og som en del av dette ha ansvar for seksjonens utvikling, måloppnåelse og rapportering. Dette innebærer et personalansvar for 15-20 medarbeidere, i tillegg til en del av lederteamets ansvar for bemanningsplanlegging, produksjonsstyring, resultatoppfølging, faglige avklaringer og kompetansebygging. Du vil også delta i utvidet ledergruppe ved NØS. Høres dette interessant ut?

Les mer her

Søknadsfrist: 01.09.2020

 

Dokumentkontrollerere

Som dokumentkontroller skal du bidra til et sterkt arkivfaglig miljø og effektiv dokumentfangst. Dine oppgaver vil i hovedsak dreie seg om kvalitetssikring og arkivpleie. Du skal bidra til at saksbehandlerne gjør registreringen mest mulig riktig med det samme, slik at kontrollen av journalen blir effektiv. I tillegg skal du bidra til at NAV har en tidsriktig offentlig journal av god kvalitet. Det vil også være oppgaver knyttet til behandling og fordeling av innkommet post i etatens system for administrativt arkiv og saksbehandling i WebSak. En dokumentkontroller vil også drive med veiledning av saksbehandlere og enheter i etatens dokumentasjonsforvaltning. Synes du dette høres spennende ut? I så fall burde du søke på stilingen!

Les mer her

Søknadsfrist: 01.09.2020

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.