fbpx

Bli med å bidra til «Hekt deg på»

Ønsker du å bidra til et mer inkluderende Helgeland? Da vil vi ha nettopp deg med på laget!

Hekt deg på Helgeland er et konsept for deg som er ny på Helgeland, deg som har bodd her hele livet og for deg som akkurat har kommet tilbake!

 

Hva er «Hekt deg på»?

Hekt deg på er en bli-kjent-festival som skal bidra til at det blir enklere å bli kjent med andre, aktivitetstilbud og muligheter som finnes i nærområdet der du bor. Den går av stabelen 27. september – 3. oktober 2021.

Heile Helgeland skal bidra til et mer inkluderende Helgeland. «Hekt deg på» skal synliggjøre mulighetene som finnes i vår region, men også for å gjøre det enklere for nye helgelendinger å finne seg til rette. Et inkluderende samfunn for nye helgelendinger er samtidig et hyggeligere samfunn for alle helgelendinger.

 

Ønsker du å bidra?

Er du med i et lag, en forening, eller har du rett og slett en morsom aktivitet du ønsker å invitere flere med på? Da leter vi etter nettopp deg! Både store og små initiativ er hjertelig velkommen, og sammen kan vi utgjøre en forskjell! Send oss en melding på Facebook, eller send e-post på post@heilehelgeland.no.

Heile Helgeland på Facebook

 

 

Trenger du inspirasjon til et arrangement?

Da kan vi anbefale å ta en kikk på programmet for fjoråret her.

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.