fbpx
BF logo

Bakeribyggfestivalen 2020

Den 28.-29. februar arrangeres det festival i Bakeribygget!

PROGRAM

 

28. Februar

Kl. 19:00-20:00     Erland Dahlen og Geir Sundstøl

Bilde av artister

Geir Sundstøl og Erland Dahlen er to av landets mest profilerte musikere. I løpet av de siste årene har begge gitt ut tre plater hver på plateselskapet Hubro. Dahlen og Sundstøl har turnert i mer enn 30 land og til sammen bidratt på flere enn 500 norske og internasjonale plateinnspillinger.

Billetter

 

Kl. 21:30-22:30     Trond Kallevåg Hansen, «Bedehus&Hawaii»

Artister Bakeribyggfestivalen

Bakeribyggfestivalen får besøk av den kritikerroste gitaristen og komponisten Trond Kallevåg Hansen med musikk fra Bedehus & Hawaii. Her kan publikum vente seg et knippe fantastiske musikere: spellemannvinner og gitarikon Geir Sundstøl, Adrian Løseth Waade på fiolin, Alexander Hoholm på kontrabass og Ivar Myrset Asheim på trommer.

Billetter

 

29. Februar

Kl. 14:00-15:00     Unge talenter

På årets bakeribyggfestival får du møte et knippe av unge talenter fra Helgeland. Noen av disse, som Stein Håkon Hilstad, Astrid Aartun og Emilie Kristiansen deltok også på Smeltedigelen Unge Talenter i 2019, og får nå eksponere seg under Bakeribyggfestivalen. Du får også høre noen nye talenter.

Talentene jobber i forkant av konsertene sammen med coach Jill Larsdatter, som har med seg musikerne; Lars Kristian Sjøvold, Joakim Kristiansen og Thomas Langvann

Billetter 

 

Kl. 19:00-20:00     Bitchy Big Boobies Bang Band

Bitchy Big Boobies Band

Bitchy Big Boobies Bang Band er et fargerikt band fra Hemnesberget. De er alle i familie og er søsken, søskenbarn og treogenhalvmenninger (oppgradert til søskenbarn). De elsker De Syngende Husmødre og musikken deres og covrer også musikk av nyere dato. Som en naturlig del av bandets utvikling har de fått lyst til å lage egne låter, noe de er godt i gang med. «Sjangermessig er de låtene vi lager en god miks av viser og pop. De gleder seg til å presentere nye låter.

Billetter

 

Kl. 21:00-22:00     Jill Larsdotter & Alex Cornelius Sørensen

Artistene Jill og Alex

På sin vei som mennesker og artister, har Jill og Alex møtt mange som på en eller annen måte har en vanskelig hverdag. I disse møtene har de selv brukt tekster som har hatt betydning både for dem selv og for publikum. Hvordan har de to, og menneskene de har møtt, blitt inspirert av tekster som omhandler tro, håp og kjærlighet, glede og sorg? Hvilke tekster opplever de at spiller en rolle i sitt eget og andres liv? Dette er noe av det Jill & Alex skal by sitt publikum på under årets Bakeribyggfestival.

Billetter

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.