fbpx

Sted: Træna | Foto: Stina Meinicke

10 heite stillinger i september

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland. Kanskje finner du din drømmejobb?

1. Sintef Helgeland søker Senior forretningsutvikler / Prosjektleder

SINTEF er en av Norges mest anerkjente merkevarer, og er i dag et av Europas største uavhengige forskningsinstitutt. Deres visjon er «teknologi for et bedre samfunn», som har vært fundamentet for deres virksomhet i 70 år.

De styrker laget, og søker nå etter en Senior forretningsutvikler / Prosjektleder til sitt kontor på Helgeland. Flere store prosjekter skal etableres, og de er på jakt etter deg med god teft for forretningsutvikling og med erfaring innenfor prosjektledelse av forskningsprosjekter.

Les mer her

Søknadsfrist: 20.09.2021

 

2. Aker Solutions søker Graduate Structural Engineer

Vil du være med å utgjøre en forskjell og akselerere utviklingen mot en bærekraftig fremtid? Aker Solutions har lang erfaring med å levere komplekse prosjekter til olje- og gassbransjen, og ser nå etter en Graduate Structural Engineer som vil være med å forme veien videre mot en bærekraftig fremtid.

Les mer her

Søknadsfrist: 25.09.2021

 

3. Celsa Armeringsstål søker Automasjonsingeniør

Celsa Armeringsstål søker etter en initiativrik og fremoverlent automasjonsingeniør som liker å jobbe i et høyt tempo og som får ting til å skje. Som en viktig del av prosessen i stålverket deres vil du være med i og lede prosjekter, og bidrar til at bedriften blir enda bedre på det de allerede gjør i dag! Du tar jobben seriøst, men det er alltid lurt å ha et smil på lur og bidra til en morsommere hverdag for dine kollegaer. Hos Celsa Armeringsstål får du kollegaer som er engasjerte og faglig dyktig på det de jobber med, og som vil være med å gjøre deg sterkere både faglig og personlig.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.09.2021

 

4. Vefsn kommune søker Systemansvarlig

Vefsn kommune søker hele tiden etter å drive utviklings- og forbedringsarbeid. Den samlede virksomheten har ca. 1000 årsverk og er organisert med 21 selvstendige driftsenheter. Kommunen er veldrevet med vekt på positiv samhandling mellom politisk og administrativt nivå. Deres visjon er: «Et steg foran», som administrativt betyr å være modig i utvikling med verdisettene: Humør, Ansvarlighet, Nysgjerrighet og Engasjement

Som systemansvarlig i Vefsn kommune vil du få ansvaret for pasientjournalsystemene DIPS Front CosDoc og FastTrak GBD (for sykehjem, med innføring i 2021), turnus- og timeregistreringssystemet Visma Enterprise Ressursstyring (VER) og timeregistreringssystemet Visma Tid.

Les mer her

Søknadsfrist: 12.09.2021

 

5. Nesna kommune søker Programleder til sitt omstillingsprogram

Som programleder vil du få mulighet til å påvirke fremtiden i Nesna kommune. Programlederen har det overordnede ansvar for innhold og framdrift i omstillingsprogrammet iht. politisk vedtatte styringsdokumenter og gjeldende regelverk. En sentral oppgave vil være å utvikle omstillingsprogrammet i Nesna til en strategisk samarbeidspartner for næringsutvikling. Gjennom din ledelse skal omstillingsprogrammet i Nesna også være et sterkt bindeledd mellom FoU-miljøer og næringsliv via nettverksbygging, kompetanse og samarbeid.

Les mer her

Søknadsfrist: 19.09.2021

 

6. Kan du utvikle plattformer som skaper kort vei fra kode til tjeneste?

På verdensbasis er Norge blant landene hvor vi nyter høyest nivåer av tillit, både til næringslivet, staten og hverandre. For at privatpersoner, næringsliv og frivillighet i Norge skal kunne samhandle på en trygg og profesjonell måte, sørger Brønnøysundregistrene for datakilder som er oppdaterte, pålitelige og sikre.

På IT-avdelingen etterstreber de å jobbe mest mulig smidig. De jobber i team og tar nødvendige avklaringer fortløpende. Ett av deres suksesskriterier er at IT og forretningssiden jobber tett sammen. De skal ikke bare være teknologisk compliant – De skal være i front. De har stor takhøyde, og veien fra idé til avgjørelse kan være kort. Du, som plattformutvikler, vil få stor innflytelse på hvilke veivalg Brønnøysundregistrene tar fremover.

Les mer her

Søknadsfrist: 03.10.2021

 

En enklere hverdag

Orden og oversikt gir trygghet og tillit
– og gjør hverdagen enklere for alle 🙂

Publisert av Brønnøysundregistrene Onsdag 14. oktober 2020

 

 

7. Nova Sea søker dyktige produksjonsmedarbeidere

Nova Sea AS er en av Nord-Norges største oppdrettsaktører. Konsernet er helintegrert fra stamfiskproduksjon frem til restaurant. Oppdrettsaktiviteten er lokalisert på Helgelandskysten, med anlegg fra Vega i sør, til Gildeskål i nord. De søker nå etter flere dyktige produksjonsmedarbeidere til Nova Seas industrianlegg på Lovund i Lurøy kommune, hvor de har slakteri, filetlinje og pakkeri.

Les mer her

Søknadsfrist: 19.09.2021

 

8. Helgeland Rehabilitering søker Legespesialist i fysikalsk medisin

Helgeland Rehabilitering tilbyr ulike former for rehabilitering og opptrening etter sykehusopphold eller lang tids sykdom, og har over 30 års erfaring med nettopp dette. De er opptatt av å se den enkelte pasients spesielle behov og ressurser, og tilbyr helhetlige tjenester som innebærer individuell oppfølging i teamarbeid med fysioterapeuter, sykepleiere, hjelpepleiere, ergoterapeut, logoped og lege.

Du vil som legespesialist ved Helgeland rehabilitering ha ansvaret for individuelle pasienter og grupper ved innkomst og utskriving. Videre har legen det overordnede generelle medisinske ansvaret på avdelingen. Du vil ha en aktiv del i det tverrfaglige teamet, og være med i undervisning mot pasienter og delta i tverrfaglige møter.

Les mer her

Søknadsfrist: 14. september 2021

 

9. Trives du som sykepleier, men du er likevel sulten på å utvikle deg i faget?

Hva med denne varianten: Hoppe på muligheten til å vise studentbevis igjen, bli kjent med helt nye mennesker og ta fagkunnskapen din til neste nivå, for så å løpe rett inn i din ventende jobb som spesialsykepleier i samme øyeblikk som utdanning fullføres. Tiden er inne for å anvende din nye kompetanse i en fremtid som spesialsykepleier.

Les ovenstående setninger én gang til samtidig som du legger langfinger og pekefinger over arteria radialis. Hvis frekvensen økte under øvelsen så er det neppe kondisjonen din som er for dårlig — det kan like gjerne være at du kjenner at du blir litt gira på tanken – er du der?

– Er du motivert og kunnskapssøkende?

– Ser du for deg en fremtid som spesialsykepleier?

Tampen brenner for at du er en match med Helgelandssykehuset. De vil nemlig å tilrettelegge for at sykepleiere som ønsker å ta spesialutdanning skal få muligheten til dette. Dette gjør de ved å tilby deg utdanningsstilling til du er utdannet spesialsykepleier.

Les mer her

Søknadsfrist: 01.10.2021

 

10. Sømna kommune søker Arealplanlegger

Velkommen til herlige Sømna, vakkert beliggende på Helgelandskysten – Helgelandskysten kalles med rette verdens vakreste skjærgård. Klarer du deg uten storbyfordeler som rushtrafikk, bilkø, høye boligpriser og lange handlegater, kan det tenkes du kommer til å stortrives på Sør-Helgeland. Sømna kommune er en av fem kommuner på Sør-Helgeland, og ligger helt sør på Helgelandskysten.

Sømna kommune er i utvikling, og søker derfor etter en Arealplanlegger som ser muligheter og ønsker å være med å påvirke fremtidens tjenester i kommunenDe ser etter deg som er faglig engasjert og opptatt av sammenhengen mellom samfunns- og arealplanlegging.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.09.2021

 

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

 

Sjekk ut og følg @stinameinicke på instagram for å se flere blinkskudd!

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Stina Meinicke (@stinameinicke)

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.