fbpx

Sted: Lurøy | Foto: Kenneth Lauvås

10 heite stillinger oktober

Hver måned trekker vi frem 10 spennende ledige stillinger som lyses ut på Helgeland. Kanskje har vi din drømmejobb?

1. Helgeland Kraft søker Forretningsutvikler

Helgeland Kraft produserer fornybar energi og utvikler strømnett til hele Helgeland, og har som mål å være en aktiv verdiskaper i regionen. Datterselskapet Helgeland Kraft Strøm AS er Helgelands største strømselskap og har over 90% av husholdningskundene som finnes på Helgeland. I tillegg kommer 35% av selskapets omsetning fra utenfor Helgeland.

De søker nå en engasjert forretningsutvikler som skal bidra å utvikle de beste løsningene for kundene deres. Liker du å utfordre, finne nye løsninger, skape og gjennomføre? Da bør du bli bedre kjent med Helgeland Kraft!

Les mer her

Søknadsfrist: 24.10.2021

 

Helgeland Kraft – En aktiv verdiskaper

Er DU vår nye kollega?😍 Vi har for tiden 4 ledige stillinger i Helgeland Kraft! Hvis du har lyst til å bidra til verdiskaping på Helgeland så kanskje du er den rette for oss? Se mer her: https://www.helgelandkraft.no/konsern/forside/jobb–karriere/ledige-stillinger/

Publisert av Helgeland Kraft Tirsdag 17. desember 2019

 

2. Vil du jobbe med smart tilrettelegging og innovasjon i distriktet?

Distriktssenteret er et nasjonalt, statlig kompetansesenter som samler, utvikler og deler kunnskap om hvordan distriktskommuner og distriktsbutikker kan utvikle seg og sine lokalsamfunn. De gir også faglige innspill til nasjonal politikkutvikling, og formidler kunnskap basert på praktiske erfaringer og forskning om lokal samfunnsutvikling.

De søker nå en rådgiver/seniorrådgiver som skal jobbe med å skaffe forsknings- og erfaringsbasert kunnskap, gjøre denne relevant for distriktskommunene og stimulere til at de bruker kunnskapen om innovasjonsmetodikk og verktøy.

Les mer her

Søknadsfrist: 17.10.2021

 

3. Lovund skole søker rektor

Lovund er er et av Norges mest livskraftige øysamfunn, vakkert beliggende ytterst på Helgelandskysten. Lovund skole har rundt 80 elever, og søker etter en rektor som er engasjert, tydelig og utviklingsorientert. Du er også strukturert og har vilje til å skape gode relasjoner til elever, ansatte og foreldre.

Les mer her

Søknadsfrist: 01.11.2021

 

4. Alcoa søker Vedlikeholdsleder

Alcoa Mosjøen er hjørnesteinsbedriften i byen som ligger midt i Norge, og ligger bare et stenkast unna sentrum og den vakre Sjøgaten, med sin verdenskjente trehusbebyggelse.

Alcoa Mosjøen søker en vedlikeholdsleder til et av sine vedlikeholdsteam. Liker du når ting fungerer som det skal? Har du en forkjærlighet for stabilitet og kontrollerte prosesser? Er du alltid på jakt etter forbedring og nye løsninger? Da har de drømmejobben for deg!

Les mer her

Søknadsfrist: 19.10.2021

 

5. Træna kommune søker Leder for tekniske tjenester

Træna er en øykommune 33 nautiske mil ut på Helgelandskysten. Det er Norges eldste fiskevær med steinalderfunn datert over 9000 år tilbake i tid, og er i dag et moderne øysamfunn med livskraft, mangfold og kreativitet.

De søker nå etter en Leder for Tekniske tjenester. Som leder for Tekniske tjenester inngår du i rådmannens ledergruppe. Du har ansvaret for å ivareta økonomistyring og personalforvaltning for avdelingen, og skal sørge for drift og vedlikehold av kommunens bygg og installasjoner.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.10.2021

 

6. Er dette Nordlands mest spennende stilling?

Bergen Carbon Solutions AS er verdensledende produsent av grønn Karbon-nanofiber, og har den siste tiden jobbet tett med etablering av en avdeling i Mosjøen. De søker derfor etter en Site Manager som skal ha overordnet operasjonelt ansvar for avdelingen i Mosjøen, og som skal bidra til at det grønne skiftet innen materialteknologi skjer også i Mosjøen.

Les mer her

Søknadsfrist: 01.11.2021

 

7. Innovasjon Norge søker Finansieringsrådgiver

Innovasjon Norge skal bidra til vekst og verdiskaping i norsk næringsliv gjennom kapital og kompetanse. Når du jobber i Innovasjon Norge møter du ambisiøse mennesker som brenner for å bistå med å utvikle fremtidens produkter og tjenester. I tillegg får du ta del i spennende og faglige utfordringer hos en av Norges mest attraktive arbeidsplasser.

De søker nå etter en dyktig finansieringsrådgiver til Innovasjon Norge i Nordland, med kontorsted i Mo i Rana eller Bodø. Nordland har et sterkt globalt næringsliv med bedrifter som leverer varer og tjenester i verdensklasse. Innovasjon Norge er stolte av å kunne delta i et spennende utviklingsarbeid for regionens næringsliv, hvor vekst, eksport, innovasjon, videreforedling, grønn- og digital omstilling er viktige retninger for fremtidig verdiskaping.

Les mer her

Søknadsfrist: 10.10.2021

 

8. Sømnaskolen søker grunnskolelærer

Sømna kommune ligger helt sør på Helgelandskysten, og passer for deg som er glad i storslått natur. Der kan du gå fjellturer etter merkede løyper, fiske i fjellvann, eller bruke en av landets vakreste skjærgårder til rekreasjon, fisking og mye mer. Sømnaskolen er fordelt på to skoler med til sammen ca. 260 elever og ca. 50 årsverk. De søker nå etter en grunnskolelærer som ønsker å bidra til et godt skolemiljø, sørge for at elevene har kompetanse for fremtiden og bidra til å bygge robuste barn og unge som mestrer livene sine.

Les mer her

Søknadsfrist: 07.10.2021

 

9. Hemnes sentralskole søker Rektor

Hemnes er kommunen med Skaperglede – mellom smul sjø og evig snø. Hemnes har et variert næringsliv med alt fra kreative kultur- og opplevelsesbedrifter, til båt-, møbel- og vindusfabrikker, aktive bønder, slakteri og en stor kraftproduksjon. De har nå en ledig stilling som rektor ved Hemnes Sentralskole. Som rektor er du skolen sin øverste leder og leder for Hemnes voksenopplæring.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.10.2021

 

10. Helgelandssykehuset søker Psykiater

Helgelandssykehuset søker psykiater til sitt Ambulant akutteam. De har som mål å skape Norges beste lokalsykehus, og vil ha akkurat deg med på laget for å realisere målet. Som psykiater i Ambulant akutteam blir du en del av hovedbasen lokalisert i Mo i Rana, som har et naturlig og nært samarbeid med ansatte i distrikts-basene lokalisert i Mosjøen, Sandnessjøen og Brønnøysund, både via reisevirksomhet og telemedisin.

Les mer her

Søknadsfrist: 24.10.2021

 

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

 

Sjekk ut og følg @kennethlauvaas på instagram for å se flere blinkskudd fra Helgeland!

 

 

View this post on Instagram

 

Et innlegg delt av Kenneth Lauvås | Norway 🇳🇴 (@kennethlauvaas)

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.