fbpx

Foto: Hans Petter Sørensen | www.faroutfocus.no

10 heite stillinger november

Hver måned trekker vi frem 10 spennende ledige stillinger som lyses ut på Helgeland. Kanskje finnes akkurat din drømmejobb her?

1. Klar for nye utfordringer? Brønnøysundregistrene søker Førstekonsulenter

Brønnøysundregistrene utvikler og driver digitale tjenester som gjør dialogen med det offentlige enklere for personer og virksomheter. Brønnøysundregistrenes utvikler og drifter noen av de viktigste registrene i Norge, og har en sentral rolle i forenklingen og digitaliseringen av det norske samfunnet.

De har nå flere ledige stillinger som førstekonsulenter. De ønsker seg medarbeidere som lever opp til deres verdier: offensiv, positiv og pålitelig. Som førstekonsulent hos Brønnøysundregistrene bidrar du til forenkling av deres tjenester, gjennom saksbehandling, veiledningsoppgaver og videreutvikling av deres tjenester.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.11.2021

 

Nye Brønnøysundregistrene

Brønnøysundregistrene gjør det mulig å leve det livet du drømmer om

Publisert av Brønnøysundregistrene Onsdag 23. september 2020

 

2. Sømna kommune søker Enhetsleder for Teknisk og Eiendom

Velkommen til herlige Sømna, vakkert beliggende på Helgelandskysten – Helgelandskysten kalles med rette verdens vakreste skjærgård. Klarer du deg uten storbyfordeler som rushtrafikk, bilkø, høye boligpriser og lange handlegater, kan det tenkes du kommer til å stortrives på Sør-Helgeland. Sømna kommune er en av fem kommuner på Sør-Helgeland, og ligger helt sør på Helgelandskysten.

De søker nå etter en Enhetsleder som er samlende, motivert og som har stor arbeidskapasitet. De tilbyr en jobb i et tverrfaglig miljø med gode utviklingsmuligheter, hyggelige kolleger og en arbeidsplass i et travelt kommunehus.

Les mer her

Søknadsfrist: 21.11.2021

 

3. UiT Norges Arktiske Universitet søker Lektor i bygg- og anleggsfag

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. De søker nå en Universitetslektor i bygg- og anleggsfag med arbeidssted ved Campus Helgeland i Mo i Rana. Kjernevirksomheten ved Institutt for bygg, energi og materialteknologi er utdanning, forskning og formidling innenfor byggrelaterte ingeniørfag. Instituttet leverer ingeniørfaglig kompetanse i bygg- og anleggsnæringen på nasjonalt og internasjonalt nivå, men har også en sterk kobling til næringslivet i landsdelen.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.11.2021

 

4. Åarjelsaemien Vierhtiesåafoe søker lærere / språkkonsulenter

Åarjelsaemien vierhtiesåafoe / Sørsamisk kunnskapspark er en virksomhet eid av Kunnskapsdepartementet, og har som formål å bidra til å utvikle samisk identitet, språk og kultur. Virksomheten gir tilbud om fjernundervisning i sørsamisk til elever fra 1.-10. klassetrinn og i videregående opplæring.

De har nå 6 ledige stillinger som lærer eller språkkonsulent. Forruten opplæring i samisk tilbyr de også tjenester til forvaltningskommuner, workshops, språkkurs og studiepoenggivende emner i samarbeid med Samisk Høyskole m.m.

Les mer her

Søknadsfrist: Snarest

 

5. Bli med på suksesshistorien i Mo i Rana!

Rana Utvikling AS er Rana kommune sin næringsetat, og har som visjon å være regionens fremste ressurs for næringsutvikling. Selskapets viktigste oppgave er å legge til rette for ny næringsvirksomhet og bidra til å forbedre rammevilkårene for næringslivet.

I Norges grønne industrihovedstad Mo i Rana forberedes det til en rivende utvikling i årene som kommer. Utviklingen vil føre til befolkningsvekst og en økt etterspørsel etter kompetanse og Forskning og utvikling. De søker derfor etter en prosjektleder som skal lede arbeidet med å videreutvikle Campus Helgeland i Mo i Rana, og som har forutsetninger for å jobbe med kompetanseoppbygging i Rana i lys av de nye industrietableringene.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.11.2021

 

KultuRana

Mo i Rana har mer å by på enn industri! 🧑🏻‍🔧 Tagg en KULturell venn 💃🏻🕺🏻 (som kanskje bør flytte hjem… 😉 )

Publisert av Rana Utvikling Onsdag 8. september 2021

 

6. Rana kommune søker HR-rådgiver

Rana kommune er Norges fjerde største kommune. Mellom fjord og fjell finner du alt du kan tenke deg av naturopplevelser hele året! Polarsirkelbyen Mo i Rana har over 26 000 innbyggere og et bredt, sammensatt næringsliv, og bygger sin attraktivitet på en stolt lokalhistorie, industri og omstillingsevne.

HR-avdelingen til Rana kommune søker nå en HR-rådgiver som liker å bli utfordret både faglig og personlig. Du har bred erfaring fra HR, med god innsikt i arbeidslivets rammeverk, og erfaring med å jobbe med organisasjons- og lederutvikling. Du trives med å forbedre og utvikle prosesser og liker å tenke nytt rundt HRs rolle i organisasjonen for å sikre at HR oppleves som en relevant samarbeidspartner.

Les mer her

Søknadsfrist: 21.11.2021

 

7. Å jobbe i Helgelandssykehuset er et verdivalg

Helgelandssykehuset HF består av sykehusenheter i Mo i Rana, Mosjøen og Sandnessjøen. Gjennom å sette pasienten i sentrum, og med god samhandling med omgivelsene, skal helseforetaket sikre trygge og fremtidsrettete sykehustjenester basert på kvalitet, trygghet og respekt. De tre lokalsykehusene har tilsammen cirka 1550 årsverk, og foretaket gir lokalsykehustilbud til de cirka 78 000 innbyggere på Helgeland.

På Helgeland har du muligheten til å kombinere fritid og karrieremuligheter. Under finner du tre av de mange spennende mulighetene som finnes i Helgelandssykehuset!

 

Behandler / Fagkonsulent

Søknadsfrist: 07.11.2021

 

Bioingeniør i Mo i Rana

Søknadsfrist: 30.11.2021

 

Psykologspesialist / Psykolog i Mosjøen

Søknadsfrist: 14.11.2021

Se flere ledige stillinger hos Helgelandssykehuset her.

 

8. Vefsn kommune søker Psykologisk rådgivere

Vefsn kommune har 13 500 innbyggere hvorav ca 10.000 bor i Mosjøen. Byen er et trivelig service- og industrisenter på Helgeland. Stedet og kommunen har et variert arbeidsmarked og et bredt utdanningstilbud innenfor videregående skoler. Vefsn byr også omfattende og spennende kulturtilbud, og byr ellers på ulike fritids- og rekreasjonsmuligheter i storslagen og variert natur.

De har nå ledig to stillinger som Psykologisk rådgiver ved Pedagogisk Psykologisk Tjenest (PPT), og leter etter deg som har kompetanse innen språkvansker, lærevansker, sosiale og emosjonelle vansker, eller lærings og klassemiljøarbeid. Tjenesten har som mål å medvirke til at barnehager og grunnskoler utvikler god og forskningsbasert kompetanse på de områdene som etterspørres.

Les mer her

Søknadsfrist: 14.11.2021

 

Helgeland og Mosjøen

Vi utlyser stilling som prosjektleder for å jobbe med å nå målene i ny næringsplan 👍🚀

Se hele utlysningen her: https://www.finn.no/job/fulltime/ad.html?finnkode=206969167

Hjelp oss med å finne den rette👍

#Helgeland #Vefsn #Mosjøen #MON #energiisentrum #ledigstilling

Publisert av Mosjøen og Omegn Næringsselskap KF Torsdag 4. februar 2021

 

9. Kvarøy Fiskeoppdrett søker Lokalitetsleder

Kvarøy Fiskeoppdrett er en familieeid bedrift som holder til på Kvarøy i Lurøy kommune på Helgeland. De produserer 7500 tonn atlantisk laks per år, som selges under egen merkevare «Kvarøy Arctic» til miljø- og helsebevisste kunder i USA. De har fokus på ansvarlig drift med tanke på fisk, mennesker og miljø, og er ansett som kunnskapsrike, ærlige og innovative aktører i næringen.

De søker nå etter en Lokalitetsleder som ønsker å være med å sette ansvarlig matproduksjon på dagsordenen. Denne stillingen passer for deg som brenner for fiskehelse og miljø, og som liker å få brukt biologiferdighetene i hverdagen.

Les mer her

Søknadsfrist: 01.12.2021

 

10. Erfaring med automasjon- og kontrollsystemer og lyst til å utvikle fremtidens batteriproduksjon?

Freyr Battery Norway søker Prosjektingeniør innen automasjon- og kontrollsystemer, og ser etter deg som ønsker å være en del av teamet som designer og bygger de første litium-battericelleanleggene i Norge. FREYR har allerede startet å bygge sin pilotfabrikk og resten av prosjektene beveger seg raskt fremover. I rollen vil du kunne følge design, installasjon og oppstart av produksjonsutstyret, samt ha en påvirkning på anleggsløsninger, prestasjoner og effektivitet. Du vil få en unik mulighet til å benytte hele din kompetanse, bli utfordret innen svært spennende teknologier og tilegne deg kunnskap om fremtidens løsninger.

Les mer her

Søknadsfrist: 21.11.2021

 

BONUS. Helgeland Event søker et råskinn av en prosjektleder

Helgeland Event leverer et bredt spekter av produkter og tjenester innen markedsføring og kommunikasjon, og leter nå etter et råskinn av en prosjektleder. De tror den rette prosjektlederen for dem må like å ha mange baller i luften samtidig, men samtidig evne å ta alle ballene trygt ned. Du kommer lett i kontakt med mennesker og måten du er på gjør at folk lett får tillit til deg. Som prosjektleder motiveres du like godt av å tenke store tanker, som å begrave deg i små, men viktige detaljer.

Les mer her

Søknadsfrist: 16.11.2021

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.