fbpx

Foto: Isak Brun

10 heite stillinger i november

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland!

1. Vitensenter Nordland søker Daglig leder

Vitensenter Nordland er under oppbygging og planlegger å åpne dørene mars 2021. Hovedtema er Nordlands naturressurser, teknologi og digitalisering. Gjennom interaktive utstillinger og pedagogiske undervisningsopplegg skal de skape et unikt lærings- og opplevelsestilbud som vil kunne bidra til økt kompetanse, rekruttering og verdiskaping.

De søker etter en kunnskapsrik, leken og nysgjerrig daglig leder, som ønsker å være med på å bygge opp og utvikle en ny kunnskapsbasert virksomhet. Sammen med de ansatte vil du bidra til at Vitensenter Nordland blir et attraktivt opplevelses- og læringssenter innen teknologi, naturvitenskap og matematikk.

Les mer her

Søknadsfrist: 20.11.2020

 

Publisert av Vitensenter Nordland Onsdag 11. mars 2020

 

2. Helgelandssykehuset styrker sitt Senter for kommunikasjon

Helgelandssykehuset HF har ansvar for spesialisthelsetjenesten på Helgeland. Med over 1550 årsverk er de en av regionens største arbeidsgivere. Gjennom å sette pasienten i sentrum, og med god samhandling med omgivelsene, skal helseforetaket sikre trygge og fremtidsrettete sykehustjenester basert på kvalitet, trygghet og respekt.

De søker nå etter kommunikasjonsrådgivere, samt én kommunikasjonssjef som skal være med å skape Norges beste lokalsykehus. Senter for kommunikasjon legger til rette for god intern og ekstern kommunikasjon, og har ansvar for kommunikasjonsstrategier og -planer, intranett, helgelandssykehuset.no og sosiale medier.

Les mer om kommunikasjonsrådgiverstillingen

Les mer om kommunikasjonssjefstillingen

Søknadsfrist: 15.11.2020

3. Brønnøy kommune søker Kommunepsykolog

Brønnøy kommune ligger midt i leia – midt i landet – med ca. 7.900 innbyggere. Kystbyen Brønnøysund er regionsenter for de 5 kommunene på Sør-Helgeland. Regionen tilbyr unike naturopplevelser fra sjø (12 000 øyer og skjær) til fjell og innland med gode muligheter for friluftsliv.

Som kommunepsykolog vil du fungere på tvers av tjenestene i Brønnøy og vil ha tilholdssted sammen med interkommunal kommunepsykolog. Kommunepsykologen vil kunne knytte seg til det faglige miljøet for psykologer hos psykiatrisk senter Ytre-Helgeland. Stillingen skal ha et forebyggende og helsefremmende perspektiv, i tillegg til lavterskel psykisk helsearbeid. Kommunepsykolegen vil arbeide tett sammen med kommunens øvrige tjenester for målgruppen.

Les mer her

Søknadsfrist: 06.11.2020

 

4. Nova Sea søker Logistikkordinator

Nova Sea AS er en av Nord-Norges største oppdrettsaktører. Konsernet er helintegrert fra stamfiskproduksjon frem til restaurant. Sammen med sine ansatte forventes det at selskapet i 2020 vil stå for produksjonen av laks til en samlet verdi på ca. 2,5 milliard kr. Oppdrettsaktiviteten er lokalisert på Helgelandskysten, med anlegg fra Vega i sør, til Gildeskål i nord. Hovedkontor og industrianlegg ligger på Lovund i Lurøy kommune.

Som logistikkoordinator hos Nova Sea, får du sjansen til å jobbe i et av Norges mest spennende oppdrettsselskaper. I den aktive arbeidshverdagen vil du være i kontakt med store deler av selskapet. Dette omfatter utarbeidelse av utsett- og slakteplaner, og kjøreplaner for brønnbåter. I tillegg koordineres disse aktivitetene opp imot oppdrettsanleggene, produksjonen på slakteriet og salgsavdelingen.

Les mer her

Søknadsfrist: 16.11.2020

 

5. Celsa Armeringsstål søker Avdelingsleder til sin elektroavdeling

Med over 8.000 arbeidsplasser i Europa, har Celsa Group karrieremuligheter i et internasjonalt miljø. Ved Celsa Armeringsstål i Mo i Rana produseres verdens reneste stål av smeltet skrap og er i tillegg Norges største gjenvinningsbedrift. Deres valseverk er et av Norges mest høyteknologiske bedrifter som ligger i front i utviklingen av nye produksjonsprosesser og løsninger, og har i dag ca. 340 ansatte i Mo i Rana.

De søker nå en avdelingsleder som skal lede et team på 5 dyktige fagarbeidere og 2 automasjonslærlinger som dekker elektrisk drift og vedlikehold på deres stålverk. Arbeidsoppgavene strekker seg fra å bytte en 💡 til drift av store effektavganger og automasjonsanlegg. Du må ha et stabilt sett med sosiale antenner slik at du kan være en god støtte og motivator for laget ditt. Du utfører jobben rettferdig og seriøst, men det er alltid lurt å ha et smil på lur 😉 og bidra til en morsommere hverdag for dine kollegaer.

Les mer her

Søknadsfrist: 11.11.2020

 

6. AKVA group Land Based søker Bemanningskoordinator

AKVA group Land Based Norway AS er en av landets ledende leverandører av landbaserte oppdrettsanlegg. De er lokalisert i Sømna kommune og har avdelingskontorer i Trondheim og på Vestlandet. AKVA group Land Based prosjekterer, produserer og monterer komplette anlegg over hele verden.

De er nå på utkikk etter en fleksibel bemanningskoordinator som får i hoveoppgave å koordinere sine ressurser ut til prosjektene. Du må være god til å planlegge, se muligheter og finne løsninger. Arbeidsdagene er varierte, og det er en fordel at du behersker å holde mange baller i luften samtidig.

Les mer her

Søknadsfrist: 14.11.2020

 

7. Vefsn kommune søker Rektor til Kippermoen Ungdomsskole

Er du kreativ, målrettet, beslutningsdyktig og har en tydelig og inkluderende lederstil? Da er du kanskje den nye rektoren ved Kippermoen ungdomsskole. Skolen har i underkant av 400 elever og ligger fint plassert i nærhet til idrettshall og friluftsområde. Skolens ansatte er utviklingsorienterte og arbeider systematisk med skoleutvikling. Som rektor vil du ha ansvar for skolens totale drift og økonomistyring.

Skolesektoren i Vefsn kommune er inne i en prosess hvor det settes fokus på skolebasert kompetanse utvikling. Alle rektorene i kommune deltar i felles nettverk. Vefsn kommune ønsker skoleledere som har kompetanse, evne og vilje til å lede utviklingsarbeid på egen skole og bidra inn i ledernettverk.

Les mer her

Søknadsfrist: 08.11.2020

 

8. Rana kommune søker Økonomi- og administrasjonsmedarbeider

Rana kommune er Norges fjerde største kommune. Mellom fjord og fjell finner du alt du kan tenke deg av naturopplevelser hele året! Polarsirkelbyen Mo i Rana har over 26 000 innbyggere og er kommunikasjonssenter mellom øst og vest, nord og syd. Her møtes europaveier, fly, jernbane og båt.

De søker nå en Økonomi- og administrasjonsmedarbeider til Avdeling for bydrift. Bydrift er en av fire avdelinger i tekniske tjenester, med et bredt ansvarsområde som per i dag har ca. 104 årsverk. Avdelingen består av fire seksjoner: samferdsel, park og idrett, brann og redning, Moheia fritidspark og vann og avløp.

Les mer her

Søknadsfrist: 09.11.2020

 

9. Helgeland Museum søker Formidlingsleder

Helgeland Museum arbeider i et område som strekker seg fra riksgrensen og Nordlands høyeste fjell til de ytterste øyer på Helgelandskysten, og har 18 avdelinger på hele Helgeland. Deres avdeling Petter Dass-museet ligger på Alstahaug utenfor Sandnessjøen. Museet ligger ved Alstahaug gamle prestegård og middelalderkirken fra ca. år 1200. Museet formidler kulturarven etter dikterpresten Petter Dass.

De søker nå en formidlingsleder som skal jobbe under Petter Dass-museets visjon som er å være et aktivt, annerledes og attraktivt museum der samtid møter historie og tradisjon. Som formidlingsleder har du ansvaret for mussets samlede formidlingsvirksomhet gjennom utstillinger, undervisningsopplegg, publikasjoner, guiding og andre publikumsrettede aktiviteter. Museet inngår også i andre formidlingsprosjekter innenfor Helgeland Museum.

Les mer her

Søknadsfrist: 15.11.2020

 

10. Nord universitet søker Avdelingsingeniør / førstekonsulent

Nord universitet er et ungt universitet med sterk regional tilknytning og et globalt perspektiv. De leverer fremtidsrettede studietilbud og relevant forskning med fokus på blå og grønn vekst, innovasjon og entreprenørskap, og velferd, helse og oppvekst. Nord universitet har 11.000 studenter og 1.300 ansatte fordelt på ni studiesteder.

De søker nå en avdelingsingeniør/førstekonsulent til studiested Mo i Rana. I stillingen inngår generell IT-drift og IT-support på studiested Mo, men du vil også få arbeidsoppgaver på tvers av avdelingene i universitetet, og inngå i den sentrale brukerstøttetjenesten for Nord universitet. I det ligger deltakelse i IT helpdesk – som er felles kontaktpunkt for alle IT-brukerhenvendelser i Nord universitet.

Les mer her

Søknadsfrist: 11.11.2020

 

BONUS. Kunnskapsparken Helgeland søker Senior EU Advisor til Arctic Cluster Team

Kunnskapsparken Helgeland er en regional utviklingsaktør som har ledelsen for Arctic Cluster Team, en av Norges ledende industriklynger. Arctic Cluster Team skal være en spydspiss i bærekraftig omstilling av Norge. Gjennom økt innovasjonsevne og konkurransekraft i industrien skal klyngen bidra til å innfri Norges forpliktelser i Paris-avtalen.

Som Senior EU Advisor vil du være en nøkkelressurs i klyngeledelsen. Gjennom økt internasjonalt samarbeid og fokus på forskning og utvikling vil du bidra i utviklingen av klimanøytral og bærekraftig industri. 

Les mer her

Søknadsfrist: 01.12.2020

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.