fbpx

Foto: Marte Jacobsen Åsland | IG: @martejacobs

10 heite stillinger i mai

Hver måned trekker vi frem 10 spennende stillinger som lyses ut på Helgeland.

1. Brønnøysundregistrene søker Kommunikasjonsdirektør

De søker en samarbeidsorientert og utadvendt leder som har solid kompetanse og strategiske ferdigheter til å lede og koordinere den strategiske kommunikasjonen fra Brønnøysundregistrene.

Som kommunikasjonsdirektør ved Brønnøysundregistrene får du kombinere strategi og ledelse med operativt kommunikasjonsarbeid. Du blir leder for staben kommunikasjon og samfunnskontakt og skal ivareta toppledelsens behov for intern og ekstern kommunikasjon. Dette gjelder kommunikasjon med ansatte, eiere, myndigheter, samarbeidsparter og andre interessenter.

Les mer her

Søknadsfrist: 25.05.2021

 

Historien om registrene i Brønnøysund

Her er en liten historie som forteller deg hvor viktig Brønnøysundregistrene er 🙂

Publisert av Brønnøysundregistrene Torsdag 17. mars 2016

 

2. Kunnskapsparken Helgeland etablerer seg på Sør-Helgeland

Kunnskapsparken Helgeland er en pådriver for økt innovasjon, bærekraft, verdiskaping og vekst. Med god forankring i næringslivet og offentlig sektor er de posisjonert for å kunne jobbe for utvikling i regionen.

De har mange spennende prosjekter på Sør-Helgeland og skal forsterke teamet sitt med en prosjektleder eller forretningsutvikler. De søker etter deg som brenner for utvikling og som ønsker å bistå virksomheter i innovasjons- og utviklingsarbeid.  De leter etter en positiv, fremoverlent og strukturert person som har et stort hjerte for hele Helgeland!

Les mer her

Søknadsfrist: 14.05.2021

Romskip og logo til Kunnskapsparken Helgeland

 

3. Rana kommune søker Kvalitetsrådgiver

De søker en Kvalitetsrådgiver til HR- og organisasjonsavdelingen, som har lyst på ansvar og utviklingsmuligheter. Som kvalitetsrådgiver i Rana kommune blir du en del av et tverrfaglig team som har ansvar for å bidra til gode og sikre tjenester. Dette innebærer både planlegging, gjennomføring og koordinering av kvalitet- og forbedringsarbeid samt ha oversikt over hvordan dette følges opp på alle nivå i organisasjonen.

Les mer her

Søknadsfrist: 17.05.2021

 

4. SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge søker Regnskapskonsulent

Ønsker du å bli en del av et miljø med sterkt fokus på effektivisering av kundens egne prosesser? Et miljø som satser på høy kompetanse i kombinasjon og samspill med effektive og fremtidsrettede løsninger?

SpareBank 1 Regnskapshuset Nord-Norge søker deg som ser mulighetene i fremtidens løsninger og som ønsker å være med på å skape resultater for dem og kunden. De har mange dyktige medarbeidere på laget, og har som forventning til at du klarer å skape gode resultater sammen med dine medarbeidere i takt med de endringer som skjer internt og i bransjen.

Les mer her

Søknadsfrist: 16.05.2021

 

5. Helgelandssykehuset søker Kommunikasjonsrådgiver

Vil du være med å skape Norges beste lokalsykehus? Trives du med faglige utfordringer og varierte arbeidsdager? Synes du det er spennende å jobbe med noe som alle har meninger om, og hvor det til tider blåser friskt?

Utviklingsorganisasjonen Nye Helgelandssykehuset skal styrke og videreutvikle kompetanse og kapasitet på kommunikasjonsfeltet og har nå ledig stilling som kommunikasjonsrådgiver. Helgelandssykehuset HF har ansvar for spesialisthelsetjenesten på Helgeland. Med over 1550 årsverk er de en av regionens største arbeidsgivere. All virksomhet i sykehuset er tuftet på verdiene kvalitet, trygghet og respekt. Verdiene preger måten sykehuset møter pasienter, pårørende, ansatte og samarbeidspartnere.

Les mer her

Søknadsfrist: 09.05.2021

 

6. Alcoa søker Automasjonsingeniør

Alcoa Mosjøen er en del av et stort industriselskap som ble dannet i 1888. Fabrikken i Mosjøen ble startet opp i 1958 og har over 520 ansatte, og produserer de årlig ca. 230 000 tonn produkter av primæraluminium.

Som automasjonsingeniør vil du inngå i et team med ansvar for drift og videreutvikling av prosesstyringssystemer for Alcoa Mosjøen. Avdelingen teller i dag 16 personer og deres fagfelt omfavner blant annet automatisering, systemutvikling, nettverk og support. De har tett samarbeid med Alcoas globale team og får muligheten til å ta del i et spennende og internasjonalt miljø.

Les mer her

Søknadsfrist: 16.05.2021

 

7. Utforsk et hav av muligheter i Herøy kommune

I Herøy kommune på Helgelandskysten finnes det et hav av muligheter, det ligger godt til rette for en aktiv fritid, både til vanns, til fjells, eller langs veien på sykkel. Det er også gode muligheter for jakt og fiske. Kombiner en spennende jobb med fantastiske friluftslopplevelser i vakker skjærgård.

Som nærings- og samfunnsutvikler i Herøy kommune får du være med å stimulere næringssatsingen og utvikling av kommunen. Kommunestyret ønsker flere bosatte og etablering av arbeidsplasser i eksisterende og nye næringer i Herøy.

Herøy kommune søker også etter en strategisk og samlende toppleder for oppvekst- og kulturområde, som vil være med å styrke og videreutvikle Herøy kommune sammen med dyktige og engasjerte medarbeidere.

Les mer her

Søknadsfrister: 25.05.2021

 

8. Olaisen Blue søker Daglig Leder

Olaisen Blue søker en selvstendig og strukturert daglig leder med innsatsvilje og hjerte for havet. Vil du være med og løfte fram gründere og nyetablerte bedrifter med hjerte for havet? De leter etter deg som har skilt deg ut ved å demonstrere svært god evne til samarbeid, utmerket kommunikasjon og oppriktig, positiv gjennomføringsevne i nyskapende, utfordrende prosjekter. De søker deg som brenner for bærekraftig vekst, trivsel og samfunnsutvikling, og som innser det enorme potensialet og mulighetene som ligger i havrommet.

Les mer her

Søknadsfrist: 16.05.2021

 

 

9. Vefsn kommune søker Prosjektmedarbeider

Vefsn kommune har i en årrekke arbeidet for barn og unges rett til å si sin mening og bli hørt slik at kommunen skal bli best mulig for ungdom. De søker nå en prosjektmedarbeider for ungdomsarbeid og medvirkning som skal arbeide praktisk med utvikling og implementering av Mosjømodellen. Dette gjøres gjennom å støtte arbeidet til ungdomsrådet, arbeide med pågående utviklingsarbeid og utvikle nye prosjekter.

Les mer her

Søknadsfrist: 18.05.2021

 

Helgeland og Mosjøen

Publisert av Mosjøen og Omegn Næringsselskap KF Torsdag 4. februar 2021

 

 

10. Vil du bli Kommunikasjonsrådgiver i en av Norges mest spennende byer?

Rana Utvikling er Rana kommune sin næringsetat og har som visjon å være regionens fremste ressurs for næringsutvikling. Selskapets viktigste oppgave er å legge til rette for ny næringsvirksomhet og bidra til å forbedre rammevilkårene for næringslivet. Rana kommune har en nylig vedtatt temaplan for næringsutvikling hvor industri, destinasjonsutvikling og offentlig sektor er identifisert som deres viktigste næringsområder. For å styrke teamet deres søker de en ny medarbeider til en spennende og utviklende stilling som kommunikasjonsrådgiver.

Les mer her

Søknadsfrist: 18.05.2021

 

BONUS. Bli en del av UiT – Norges arktiske universitets etablering av informatikk studie på Helgeland

UiT Norges arktiske universitet er et breddeuniversitet som bidrar til en kunnskapsbasert utvikling regionalt, nasjonalt og internasjonalt. De skal utnytte deres sentrale beliggenhet i nordområdene, deres faglige bredde og kvalitet og deres tverrfaglige fortrinn til å møte fremtidens utfordringer.

De søker førsteamanuensis/­førstelektor/universitetslektor som skal bidra til etablering og drift av næringsrelevant studietilbud i informatikk på Helgeland. Studietilbudet er forankret i UiT sitt overordnede ønske om å støtte næringsliv og forvaltning på Helgeland, og vil organiseres og gis av Institutt for informatikk (IFI), Fakultet for naturvitenskap og teknologi ved UiT.

Les mer her

Søknadsfrist: 19.05.2021

 

Var ingen av stillingene i oversikten relevante for deg? Fortvil ikke, klikk på lenken under for å se andre stillinger som er utlyst på Heile Helgeland!

Se flere ledige stillinger her

 

Sjekk også ut Marte Jacobsen Åsland på Instagram for flere blinkskudd fra Helgeland!

 

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Marte Jacobsen Åsland (@martejacobs)

 

Siste artikler

Vi respekterer ditt personvern

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.

Send inn ditt arrangement

1. Kontaktinformasjon vil ikke være synlig på arrangementet, og brukes kun av oss for å ta kontakt med deg om nødvendig.
2. Ditt arrangement vil bli evaluert før det publiseres.
3. Ved å benytte deg av vårt kontaktskjema, godtar du våre personvernvilkår.